Alex Constantin, la munca de jos când nu mai e la tv

Ultima actualizare:

Pandemia le-a făcut pe multe dintre persoanele publice de la noi să se reinventeze și să se apuce și de alte activități. Este și cazul lui Alexandru Constantin, fostul prezentator de la Prima TV, care în pandemie s-a mutat la România TV. 

Alexandru Constantin este un tip modest
Alexandru Constantin este un tip modest

Alex Constantin, la munca de jos, pentru afacerea proprie

Și tot în aceeași perioadă și-a deschis două frizerii, în două mall-uri cunoscute din București, unde poate fi văzut muncind cot la cot cu angajații lui.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe acesta în timp ce făcea diverse munci obișnuite, adică dădea cu matura și strângea părul tuns de la clienți sau praful de pe mobilier.  Când i-am spus cum l-am surprins, Alexandru Constantin a recunoscut că se implică cu totul în ceea ce face.

Iată și: Alexandru Constantin se pregătește să devină antrenor de fitness

„Nu îmi e frică de muncă și chiar mă relaxează. Nu este o rușine să muncești și mie îmi place ce fac. După ce îmi termin de prezentat știrile de cele mai multe ori merg la frizerii și ajut cu ce pot. 

Îi aștept pe toți cunoscuții și nu doar ca să mă viziteze. Mi-am dorit să fac ceva în plus și în timpul pandemiei mi-am îndeplinit visul. Nu este nimic ușor, însă cu muncă multă ajungi unde trebuie. O să mă întorc și în teatru, voi avea și acolo ceva surprize”, a declarat Alex Constantin, pentru Click!.

Vezi și: Alex Constantin dă pupitrul ştirilor pe actorie. În ce serial îl vom vedea

Click! l-a surprins la munca de jos pe Alex Constantin. Bravo lui!
Click! l-a surprins la munca de jos pe Alex Constantin. Bravo lui!

Soră lui geamănă a fost la Imperiul Leilor 

Înainte de pandemie, Alexandru Constantin a prezentat emisiunea Click! Tv la Prima Tv alături de Diana Bart. Și un altă informație importantă legată de simpaticul prezentator: are o sora geamănă, Alexandra Lipăi, care a participat și la emisiunea "Imperiul leilor" de la Pro TV.

Tânăra și-a expus ideile de afaceri, pentru care investitorii s-au întrecut să colaboreze. Era vorba despre confecționarea și comercializarea unor produse speciale pentru copii și gravide.

„Am fost alături de Alexandra încă de la începutul acestei afaceri, numele brandului e inspirat din faptul că suntem gemeni. Când am văzut-o în fața camerelor de filmat am fost emoționat ca-n prima zi în care am intrat într-un studio de televiziune. Nu mă așteptam să trăiesc atât de intens momentele acestea.

Dar s-a descurcat extraordinar și nu am cuvinte să spun cât de mândru sunt de ea. De acum nu se va mai laudă că eu sunt fratele ei, cel de la televizor. Mă voi lăuda eu că ea e sora mea, tipa de la "Imperiul Leilor" care a reușit să-i impresioneze pe investitori", ne-a povestit Alex Constantin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net