#Exclusiv Click!

Mașina Adinei Buzatu, vandalizată în parcare! „Mi-au turnat acid pe capotă!”

7 iunie 2023 9:56   Vedete românești

Surpriză deloc plăcută pentru Adina Buzatu, miercuri, dis-de-dimineață! Stilista și-a găsit mașina vandalizată în parcare! Capota bolidului de lux este distrusă și prezintă zgârieturi pe toată suprafața.

Adina Buzatu (46 de ani) a rămas șocată miercuri, la prima oră a dimineții. Stilista a ieșit din casă și s-a îndreptat spre mașina din parcare, pentru a se deplasa la serviciu. Nu mică i-a fost mirarea atunci când și-a găsit bolidul de fițe zgâriat! Capota mașinii este de nerecunoscut, fiind într-o stare deplorabilă.

Plec și eu de acasă și, pac, mare surpriză! Nu pot să cred așa ceva! Cineva mi-a turnat ceva pe mașină, un acid ceva, deteriorând vopseaua de pe capotă!”, a constatat, stupefiată, Adina Buzatu, care a postat imediat daunele autoturismului, pe pagina ei de socializare.

Ulterior, stilista a apelat la serviicile unui prieten bun, specialist în tunning, iar mașina a intrat pe mâinile acestuia pentru a fi reparată.

Adina Buzatu: „Capota este mătuită toată! Au dat cu șmirghel sau lichid de frână!”

Este mătuită toată capota. A fost fie zgâriată cu șmirghel, fie dată cu un lichid de frână! Inițial, am crezut că au turnat cu un acid pe ea.

Mi-a fost recomandat pe un băiat Cosmin, care face tunning. El i-a aranjat și mașinille lui Dorian Popa și o să se ocupe acum și de mașina mea”, a declarat, Adina Buzatu, pentru Click!

Cine este Adina Buzatu?

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977 și a reușit, prin forțele proprii, să ajungă o stilistă celebră în România. I-a plăcut munca și să aibă banii ei, încă de mică. La vârsta de doar 15 ani, stilista spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți.

La vârsta de 16 ani, Adina era angajată deja într-o firmă de import. La 18 ani, își găsise de lucru într-un casino bucureștean. La majorat, stilista a reușit performanța de a-și cumpăra propria casă.

Stilista a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un showroom de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a și-a deschis firma pe care o deține și în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe