#Exclusiv Click!

Medana, soția lui Alin Oprea, dezinhibată la plajă în Tenerife! Face furori în costum de baie! „Sunt naturală toată, nici cu ojă nu mă dau”

2 octombrie 2024 14:04   Vedete românești

Alin Oprea se poate considera un bărbat din cale afară de norocos. Noua lui soție, Medana, are un trup de vis! Medana și-a afișat formele de sirenă pe plajele din Tenerife, unde cei doi se află în prezent în vacanță. 

Medana, frumoasa soție a lui Alin Oprea, se dovedește a fi cât se poate de dezinhibată. Plecați în vacanță în Tenerife, cei doi porumbei au uitat cu totul de scandalul declanșat, recent, de fosta soție a artistului de la Talisman, Larisa Uță.

Medana a incendiat plajele din Tenerife 

Medana și Alin își trăiesc iubirea la cote maxime și au profitat din plin de soarele din Tenerife pentru un bronz cât mai uniform. Medana a lăsat la o parte rușinea  și a pozat provocator în costum de baie, arătându-și din plin formele de sirenă, neatinse de bisturiul medicului estetician. 

„Totul, sută la sută natural”, a dezvăluit Alin Oprea fanilor care au admirat imaginile cu Medana în costum de baie.

Medana: „Nu am nevoie încă de operații estetice” 

Contactați de Click!, cei doi îndrăgostiți se îndreptau în această dimineața spre Loro Parque, acolo unde Medana a promis că mai face o ședință foto de senzație. 

Soția lui Alin Oprea a explicat că ea preferă naturalețea și că nu a avut nevoie să apeleze la vreun medic estetician până acum. 

„Sunt toată naturală!  Nici măcar vopsită  pe păr nu sunt. Nici unghiile nu le fac, eu nu dau cu ojă. Nu-mi place. 

Cât despre operațiile estetice, nu am nevoie încă”, a spus Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Medana, mesaj dur pentru Larisa Uță! „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”

În contextul recentelor atacuri venite din partea Larisei Uță la adresa fostului ei soț, Medana a reacționat dur și l-a apărat ca o leoaică pe Alin Oprea. 

„ Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă

Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă <<proprietatea>> ei, că <<bancomatul>> sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!

Când omul este recăsătorit, când omul îți lasă ție tot ce a avut și cât a avut, mult, puțin…nici nu contează, însă el a rămas fără absolut nimic. Este trist să vedem cum, după mai bine de 20 de ani de conviețuire, doi oameni ajung într-o situație atât de rușinoasă care sigur nu face bine copiilor ei, Melissa și Adrian”, a spus Medana, pentru Click!

Medana și Alin Oprea au sărbătorit, recent, un an de la nunta lor de vis. 

Mai multe