#Exclusiv Click!

Mihai și Iulia Albu au făcut pace în prima zi de liceu a fiicei lor: „Am participat împreună, a fost emoționant”. Mikaela are chip de fotomodel!

9 septembrie 2024 11:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Designerul Mihai Albu și fosta lui soție, Iulia Albu, au lăsat deoparte scandalurile, și, azi, 9 septembrie 2024, au fost alături de fiica lor, Mikaela, la festivitatea de deschidere a noului an de învățământ. În exclusivitate pentru Click!, designerul Mihai Albu ne-a vorbit cu emoție despre prima zi de liceu a Mikaelei, frumoasă ca un fotomodel.

Mihai Albu: „A fost emoționant”

Celebrul designer Mihai Albu a fost tare emoționat, azi, la deschiderea noului an școlar. La festivitate, a fost prezentă și Iulia Albu, fosta lui soție, mama Mikaelei, semn că, în momentele importante din viața unicului lor copil, lasă deoparte disputele:

„Am fost azi la deschiderea anului școlar, a fost frumos, emoționant, Mikaela este acum la liceu. A fost la festivitate și Iulia, ne-am întâlnit acolo, am participat împreună. Mikaela are acum colegi noi, școală nouă, am vrut să fim alături de ea, în aceste momente. Au fost și foarte mulți părinți”, ne-a spus Mihai Albu, exclusiv pentru Click!.

Fiica lui Mihai Albu, frumoasă ca un fotomodel

Mikaela Albu a venit, în prima zi de liceu, îmbrăcată foarte elegant, fiind, de departe, una dintre cele mai frumoase prezențe, la festivitatea de deschidere a anului școlar. Mihai Albu ne-a mai spus că Mikaela a respectat întocmai regulile vestimentare:

„În prima zi  de liceu a fost obligatoriu să se îmbrace în alb-negru sau în alb-bleumarin, nu știu exact, fără machiaj, decent. La urma-urmei, sunt copii, au 14 ani. Nu știu dacă vor avea uniformă sau ecuson, li se va comunica, în curând”.

Mihai Albu a mai menționat:

„Toți liceenii au venit încălțați mai elegant, dar fără tocuri și nu în adidași. Recomand, pe viitor, tuturor liceenilor, încălțăminte comodă, în culori decente”.

Mikaela și-a susținut tatăl bolnav

Designerul de încălțăminte Mihai Albu își adoră fiica, ba chiar s-a luptat cu Iulia Albu pentru respectarea programul lui de vizită, după divorțul lor cu scântei din 2013. Mihai Albu e fericit însă că Mikaela l-a susținut, la greu, după ce, la începutul anului, a fost diagnosticat cu cancer la prostată și a fost operat:

„Mikaela a venit la mine, m-a vizitat mai des, m-a încurajat. A însemnat foarte mult susținerea ei. Este un copil bun și frumos! La balul de absolvire, i-am dăruit Mikaelei o gentuță frumoasă, ca să îi poarte noroc!”, a mai menționat Mihai Albu, pentru Click!

Mai multe