Mama Minodorei, la un pas de moarte: «I-au dat 2% șanse. A făcut infarct la stomac»

17 mai 2022 13:39   Vedete românești

Minodora a trecut recent printr-o mare cumpănă, după ce mama ei a întâmpinat mai multe probleme grave de sănătate, aflându-se chiar la un pas de moarte. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, artista a dezvăluit ce diagnostic i-a fost pus celei care i-a dat viață, dar și cum a reușit să își revină, deși șansele erau minime.

Minodora și-a recăpătat în prezent zâmbetul, după mai multe săptămâni în care acesta a fost umbrit de lacrimi și deznădejde. Mama ei a făcut dintr-o dată o semipareză, pe fondul căreia au apărut ulterior și alte probleme grave de sănătate. Medicii i-au dat atunci doar 2% șanse de supraviețuire, iar artista susține că faptul că mama ei este în viață e un adevărat miracol.

Mama Minodorei a fost la un pas de moarte

În prezent, mama Minodorei, pe care ea o alintă „Mica”, se recuperează, după o intervenție chirurgicală care a durat 6 ore. Femeia făcuse infarct la stomac, urmat de o septicemie urâtă. Problema cea mare a fost că la primul spital unde a fost internată, medicii nu au reușit să îi ofere diagnosticul corect, iar situația ei s-a înrăutățit.

A făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București..

Avea gura așa, într-o parte.. Tata m-a sunat, am chemat Salvarea. A fost internată 3 zile, și acolo nu s-a întâmplat nimic, nu i-au depistat diagnosticul. Ea acuza în continuare dureri foarte mari de stomac.

După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație.”,  povestit Minodora, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: VIDEO Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu: «Am suferit când s-a căsătorit»

Ce este infarctul la stomac, problema cu care s-a confruntat mama Minodorei

Artista a dezvăluit că la Timișoara, medicii au decis să o opereze de urgență pe doamna Muntean, explicând că situația era deja gravă, după cele trei zile de internare în primul spital, unde nu a primit tratament corespunzător.

Există infarct la orice organ, e un cheag de sânge care se oprește undeva. După semipareză, cheagul s-a oprit la stomac.

Mi s-a spus că am venit un pic târziu, domnul doctor a operat-o în jur de 6 ore. După ne-a spus că e susținută de aparate și doar dacă Dumnezeu dorește să revină printre noi o va face. Am fost la un pas să o pierdem, e mare minune că trăiește.

Ni s-a spus că sunt șanse minime. Doar 24 de ore ne-a dat doamna anestezistă, după operație.”, a mai spus Minodora, cu emoție în glas, dar recunoscătoare că a luat sfârșit calvarul. Și de Paște, artista era cu mama ei prin spitale.

Citește și: Minodora, clipe grele înainte de Paște. Artista stă mai mult prin spital

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe