Minodora, clipe grele înainte de Paște. Artista stă mai mult prin spital

Sărbătoarea Paștelui a prins-o pe Mindora într-un moment destul de delicat, artista fiind nevoită să facă mai mult naveta la spital în această perioadă, având o problemă în familie. Cântăreața a dezvăluit că momentan nici nu îi poate sta gândul la celebrarea sărbătorii, având în vedere situația prin care trece. Iată despre ce este vorba!

Minodora trece prin momente delicate, chiar înainte de Paște Foto: Arhivă
Minodora trece prin momente delicate, chiar înainte de Paște Foto: Arhivă

Minodora trece în prezent prin clipe grele, după ce mama artistei a fost internată în spital, aflându-se chiar și acum, înainte de Paște, în unitatea medicală.

Minodora și-a internat mama în spital

Doctorii îi monitorizează femeii cu atenție starea de sănătate de mai bine de 18 zile, iar Minodora a fost, la rândul ei, alături de mama ei în tot acest timp. Așadar, chiar înainte de marea sărbătoare, cântăreața a dezvăluit că nu se află deloc în dispoziția necesară pentru a „petrece”, având în vedere situația dată.

Artista nu simte că se poate liniști până nu o vede pe mama ei externată, cu o stare bună de sănătate. Minodora a dezvăluit că recuperarea acesteia este destul de grea însă și necesită timp. Vedeta s-a dus la Timișoara, pentru a-i fi alături celei care i-a dat viață, în aceste clipe delicate, fiind ajutată și de sora ei. Ambele fac naveta la spital. 

Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm.”, a dezvăluit Minodora, pentru playtech.

Citește și: Minodora a slăbit 38 kg! Povestea transformării și lista alimentelor interzise: «Nu mănânc paste, orez sau cartofi»

Minodora simte că îi datorează totul mamei ei, care s-a sacrificat ca ea să ajungă unde este astăzi

Deși nu a dezvăluit exact cauza pentru care mama ei a ajuns să fie internată, cântăreața a explicat că a fost o problemă cât se poate de gravă. Acesta este și motivul pentru care artista a refuzat să mai accepte noi concerte, pentru a se concentra doar pe starea de sănătate a mamei sale, căreia spune că îi datorează totul, deoarece femeia s-a sacrificat mereu ca ei și surorii ei să le fie mereu bine.

Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă. (..)

Mama împrumuta bani ca eu să pot merge la spectacole. Îmi lua costumații de la un prieten care avea magazin second-hand.

S-a zbătut mult pentru mine. M-am chinuit de la 14 ani să mă lansez. Mama m-a ambiționat mereu, și pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Chiar dacă eram mai sărăcuțe, nu am permis nimănui să ne trateze de sus.”, a mai adăugat Minodora.

Citește și: Minodora, chinuită de operația la colon: “Mi-am văzut moartea cu ochii”. Solista a avut și Covid

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net