Mirela Vaida, super sexy la 42 de ani! Imagini interzise cu prezentatoarea

1 iulie 2024 16:59   Vedete românești

Mirela Vaida și-a petrecut weekendul la mare împreună cu familia, căutând să scape de căldura, poluarea și agitația din București. Vedeta TV a optat pentru litoralul românesc, unde s-a bucurat de momente de relaxare și distracție alături de soț și cei trei copii. Prezentatoarea a postat imagini pe rețelele de socializare în costum de baie, arătând căt de sexy este la 40+.

Mirela Vaida, super sexy la 42 de ani! Imagini interzise cu prezentatoarea 

La 42 de ani, Mirela Vaida a împărtășit pe rețelele de socializare numeroase imagini din această escapadă și s-a arătat foarte încântată că a ales să petreacă timp în stațiunile noastre. Prezentatoarea a lăsat la o parte orice inhibiții și s-a pozat în ipostaze provocatoare în costum de baie.

„Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru, al copilariei noastre, al concediilor de altădată, cand parintii noștri faceau atâtea sacrificii sa ne duca, vara, la mare! Am revenit cu copiii mei, in acest weekend, iar ei, fascinati, s-au trezit la 6 dimineata, au iesit pe balcon si-au exclamat: Ce frumoasa e marea noastră, mami! Da, e cea mai frumoasa pentru ca-i „a noastră, mami!”, a scris prezentatoarea de televiziune alături de câteva fotografii în care apare într-un costum de baie roz, iar copiii ei sunt surprinși jucându-se pe plajă și bucurându-se de mare.

Postarea vedetei a stârnit un val de aprecieri din partea fanilor. Numeroși admiratori au lăudat-o pentru decizia de a alege litoralul românesc ca destinație de vacanță, în timp ce alții au complimentat-o pentru fotografiile în care apare purtând un costum de baie și ochelari de soare. Această ipostază, în care vedeta se afișează destul de rar, a fost apreciată pentru naturalețea și eleganța sa.

Mirela ești strălucitoare!” „Mirela ești superbă!” „Meriți această răsfățare pentru cea mai tare prezentatoare!”, sunt o parte din comentariile internauților.

Mai multe