Monica Bîrlădeanu, atentă la imaginea sa! La ce intervenție a apelat: „Mai frumoasă ca zeița Afrodita”

5 octombrie 2023 11:56   Vedete românești

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din România! Însă, obrazul subțire cu cheltuială se ține, este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și șatenei noastre.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi din mediul online, Monica Bîrlădeanu le-a arătat tuturor imagini cu ea de pe scaunul de la stomatologie, unde a fost să își îngrijească dantura, din dorința de a avea un zâmbet de Hollywood.

 Monica Bîrlădeanu: „O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională”

„Am fost întrebată de o colega mai tânără de platou în ce merită să investești în ceea ce privește look-ul când ești la început. Am răspuns pe loc: în dantură! E atât de eliberator să ai o dantură care te face să fii confortabil, să râzi cu toată gura. Scăpând de acest mic complex, zâmbind permanent, pe lângă sentimentul ăsta de libertate în exprimarea bucuriei sau a emoțiilor extreme, îți schimbă mood-ul în fiecare zi.

Fie și pentru că râzi mai mult decât înainte. În felul ăsta, zi după zi, starea ta de spirit se schimbă cu totul. O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională, așadar”, le-a spus Monica Bîrlădeanu, fanilor de pe contul său de socializare, după o vizită la medicul dentist.

Internauții au complimentat-o

În urma imaginilor postate, Monica a primit doar cuvinte de laudă la adresa fanilor: „Adevărata zeiță, mai frumoasă ca zeița Afrodita”, „Wow, foarte frumoasă, ai un zâmbet fermecător”, „Da, ai dreptate, dantura contează foarte mult”.

Click! spune

Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă poveste de iubire, discretă, de câteva luni, cu doctorul – divorțat, Valeriu Gheorghiţă (41 de ani). Acesta este un nume sonor în domeniul medical, deoarece a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, iar în momentul de față face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații.

Mai multe