Monica Tatoiu: «Până la 17 ani nu am făcut baie decât în lighean». Cum a îmbătat-o tatăl ei

29 martie 2022 19:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe platforma YouTube, Monica Tatoiu a vorbit în mod deschis despre viața sa personală, dezvăluind și cum au arătat copilăria și adolescența sa.

Deși mulți și-ar fi închipuit că a crescut în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că nu avea acces nici măcar la baie, în copilăria sa, făcându-și igiena intimă la lighean!

Monica Tatoiu a făcut baie la lighean până la vârsta de 17 ani

Până la 17 ani eu nu am făcut baie, decât în lighean. (..) Aveam o cameră cu trei paturi, cu un pian și o bibliotecă. Tata dormea în camera de serviciu. Wc-ul era comun, iar la baie nu aveam acces pentru că aveam vecini de apartament, o familie de evrei.

Mama îmi făcea baie în lighean, în bucătărie. (..) La 17 ani mi-am făcut prima baie într-o cadă.”, a dezvăluit femeia de afaceri, care acum locuiește într-un „conac” de lux în centrul Bucureștiului, care are 9 dormitoare și cu siguranță nu duce lipsă nici de băi.

Deși nu a copilărit în lux, Monica Tatoiu a dezvăluit că s-a simțit foarte iubită în familia sa, mama ei fiind extrem de religioasă și insuflându-i cumva și ei aceste taine. Cu tatăl ei a întâmpinat câteva probleme, de-a lungul anilor: deși aveau o relație bună, cei doi erau mereu în contre.

Monica Tatoiu, despre pierderea virginității

Cea care era alintată „Mona” de părinți a explicat că tatăl ei era destul de misogin și adesea îi spunea că va rămâne fată mare, nemăritată. Tânăra Monica i-a luat-o însă înainte și a decis să își înceapă viața sexuală la 17 ani, spre disperarea părinților ei.

Eram clasa a 12-a, descoperisem băieții. Și când am început clasa a 12-a am hotărât că virginitatea mă împiedică hormonal. Mama, care era cu Dumnezeu zicea: «Vai de mine, cum să ai relații sexuale înainte să te căsătorești, să treci pe la biserică?!»

Și eu m-am dus, mi-am rezolvat problema. Când am venit acasă, ai mei n-au vorbit vrei trei luni de zile.(..) Când descoperi viața sexuală la 17 ani..Era mai mișto decât e acum. Dacă nu știi, ca părinte, să gestionezi chestiile astea, riști să îți pierzi copilul. Mama era disperată, a început să plângă.”, a dezvăluit fără rețineri, Monica Tatoiu, cunoscută pentru dezinvoltura sa, de altfel.

Citește și: Monica Tatoiu și fiul ei au fost la un pas de moarte, când afacerista a născut: «Mi-au zis că moare până mâine»

Tatăl Monicăi Tatoiu a îmbătat-o pe aceasta

Era misogin. Credea ca fetele sunt proaste, că sunt pentru cratiță.”, a spus afacerista și despre tatăl ei. Ulterior însă, acesta a văzut că fiica lui „are cap” pentru matematică și că rezultatele ei erau peste așteptări, așadar și-a schimbat păerea despre ea.

Monica și-a propus să intre prima la facultate, însă atunci când la examenul scris nu a obținut o notă fruntașă, a zis că renunță de tot și nu mai merge nici la examenul oral, urmând să stea pe bară un an.

Tatăl ei nu a acceptat situația, iar Monica Tatoiu a dezvăluit că acesta a îmbătat-o și a convins-o să se ducă să dea și proba orală, la care a luat 10. Afacerista a mai dezvăluit că ajuns în București după ce a fost „izgonită” de acasă de părintele ei, după ce a fugit cu un fost iubit și l-a anunțat că divorțează de primul ei soț, Radu Stoenescu, care o și înșelase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe