„Mulțumim bunului Dumnezeu” Maria Ciobanu, momente de panică după ce s-a întors în România. Ce a pățit soțul artistei

17 octombrie 2024 19:20   Vedete românești

Maria Ciobanu a trecut recent prin momente de panică. La scurt timp după întoarcerea în România, soțul ei a suferit un accident. Întreaga familie a fost îngrijorată de starea lui de sănătate.

Maria Ciobanu, care s-a întors de două luni în România din SUA, unde a locuit o bună perioadă de timp, șase ani, a trecut recent prin momente dificile. Soțul ei, Mircea Cîmpeanu, a suferit un accident, care i-ar fi putut fi fatal. Bărbatul, fost baschetbalist, în vârstă de 85 de ani, s-a împiedicat, a căzut și s-a rănit grav la cap. Ionuț Dolănescu a povestit care este starea de sănătate a acestuia, precizând că mama lui s-a speriat destul de tare, dar este bine.

Mulțumim bunului Dumnezeu, mama este sănătoasă! În schimb, soțul mamei are probleme de sănătate. Zilele trecute, s-a împiedicat în curte, a alunecat și s-a lovit la cap. Dânsul a fost baschetbalist, este o persoană de vreo 2 metri, vă dați seama”, a spus Ionuț Dolănescu, pentru cancan.ro.

Mircea Cîmpeanu a avut nevoie de îngrijiri medicale

În urma rănii pe care a suferit-o la cap, Mircea Cîmpeanu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost fost dus de urgență la spital.

Accidentul a avut loc cu câteva zile înainte de un moment important. Camelia, sora lui Ionuț, sosise și ea din Los Angeles în România și se pregătea pentru o reuniune de familie. Mircea Cîmpeanu a trecut cu bine peste acest eveniment nefericit, astfel că nu a fost nevoie de anularea planurilor de familie.

Maria Ciobanu și soțul ei, Mircea Cîmpeanu, s-au întors în România acum două luni, pentru că asta a fost dorința ei și au decis să rămână definitiv acasă. Cei doi au o casă în Sectorul 6 al Capitalei și este locul unde se simt cel mai bine și unde își găsesc liniștea. Artista a locuit timp de mulți ani în America, însă și-a dorit mereu să revină în țară.

Mai multe