Ionuț Dolănescu face dezvăluiri despre Maria Ciobanu, aflată în România: „Mama, la 87 de ani, e cu mintea întreagă. E strigător la cer să se anunțe moartea ei”

#Exclusiv Click!

Maria Ciobanu (87 de ani), stabilită în America, a revenit pe plaiurile natale, unde, de altfel, a și cunoscut celebritatea, ca artistă. Exclusiv pentru Click!, fiul ei, Ionuț Dolănescu (52 de ani), ne-a vorbit despre starea de sănătate a solistei cu voce de aur, infirmând zvonurile că ar fi grav bolnavă sau pe moarte. În plus, acesta și-a manifestat mândria că fiica lui a moștenit timbrul vocal al Mariei Ciobanu.

„E strigător la cer să se anunțe moartea ei”

Ionuț Dolănescu, fiul inegalabililor soliști Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, a dorit să-și exprime marea tristețe că, de ceva vreme, pe Internet, circulă zvonul că mama lui ar fi pe moarte sau că ar fi murit:

„Aș dori să menționez că mama este bine, sănătoasă, mulțumim Domnului că are mintea întreagă, este lucidă, mobilă, are 87 de ani, nu sunt puțini ani. Este strigător la cer să se anunțe moartea Mariei Ciobanu, nu sunt de acord cu aceste zvonuri, care induc publicul în eroare. Ea va mai rămâne în România.

Nu știu când se va întoarce în America, recent a venit sora mea din Los Angeles, cred că a vrut să o ia pe mama înapoi, săptămâna viitoare vor decide ce și cum. Iar în luna noiembrie voi pleca și eu peste Ocean, sunt și cetățean american, dețin acolo și o proprietate”, ne-a declarat Ionuț Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Maria Ciobanu a cântat la Festivalului „Ion Dolănescu”

Ionuț Dolănescu ne-a mai vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre prezența mamei sale, la Festivalul „Ion Dolănescu”, unde a fost numită președintele onorific al juriului:

„Mama s-a întors din America, și la invitația mea, de a fi prezentă la festivalul de muzică populară dedicat tatălui meu. A fost încântată, i-a admirat și pe cei doi copii ai mei, pe fiica și pe fiul cel mic, care au moștenit vocea bunicilor.

Iar mama, în încheierea festivalului, a urcat alături de mine, pe scenă, pentru a interpreta o piesă împreună. Ea nu va susține un concert, în România, cel puțin, deocamdată, nu are nimic în plan. La festival am vrut să o readucem în fața publicului, pentru că este o artistă atât de iubită în România. Tuturor ne-a fost dor de vocea ei. A fost o ediție a festivalului interesantă, a zecea, la număr, realizată cu ajutorul edililor din Târgoviște și din Dâmbovița”.

Fiica lui Ionuț Dolănescu a moștenit vocea Mariei Ciobanu

Ionuț Dolănescu e tare mândru că Ioana Maria și Iancu, copiii lui, au moștenit talentul artistic din familie, fiind, deopotrivă, mari iubitori de muzică populară. Micuții au fost aplaudați, după recitalurile susținute pe scenă la recenta ediție a Festivalului de muzică populară „Ion Dolănescu”, eveniment desfășurat la Târgoviște:

„La acest eveniment, am vrut să-mi scot și copiii pe scenă, dacă tot au și ei acest drag de a cânta. Fiica mea, Ioana Maria, este olimpică la vioară, dar îi place să și cânte, toată ziua ascultă piesele de muzică populară are Mariei Ciobanu.

În plus, i-a moștenit și timbrul vocal. Iar fiul cel mic, Iancu, pe care ieri l-am serbat, de ziua lui, are o voce suavă și plină de sensibilitate, ca a bunicului Ion Dolănescu. Au fost aplaudați, spectatorii i-au primit cu căldură, au avut succes”, ne-a mai declarat el, exclusiv pentru Click!

Primele declarații ale Maria Ciobanu: „Dumnezeu a fost bun cu noi!”

Încântată de vizita în România, după o absență de cinci ani, Maria Ciobanu a menționat, zilele trecute:

„Mă simt bine și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine. Mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine… Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. pe copii și pe nepoți), dar și pe mine, cât o mai vrea El.Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu.Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”, a declarat Maria Ciobanu, la Știrile Antena Stars.

Cât s-a luptat Maria Ciobanu pentru custodia lui Ionuț!

După despărțirea de Ion Dolănescu, Maria Ciobanu a avut mult de pătimit. Ani la rând, ea s-a luptat pentru custodia fiului lor, Ionuț. Despre această poveste tristă ne-a făcut recent dezvăluiri Dragoș Dolănescu, fratele acestuia:

„Maria Ciobanu a plecat din casa tatălui meu fără Ionuț, fiul lor. Nu se mai înțelegeau deloc. Tata a rămas singur, cu un copil mic, lumea a acuzat-o. Ea a regretat repede gestul, ba chiar s-a întors să îl ia pe Ionuț. L-a dat și în judecată pe tata, pentru custodie, dar ea a pierdut procesul.

Apoi, Maria tot voia să îl vadă pe copil, îi era dor, dar tare greu reușea, cu ajutorul rudelor. De-abia când Ionuț a împlinit 25 de ani s-au reîntâlnit și el și-a iertat mama. S-au împăcat, acum se înțeleg foarte bine. Ionuț și-a dorit enorm să își împace și părinții, chiar a organizat un concert, unde au urcat pe scenă în această formulă de aur. Însă, de fapt, tata, în sufletul lui, nu a iertat-o niciodată pe Maria”, ne declara Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Solista mai are încă doi copii, pe Camelia și pe Leontina, din alte relații.

Maria Ciobanu e măritată cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu

În America, Maria Ciobanu locuiește alături de Mircea Cîmpeanu, fostul soț al regretatei Ileana Sărăroiu, despre care a vorbit la superlativ, într-un interviu:

„Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: „Să le dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!

Și avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, spunea artista, potrivit Jurnalul Național.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner dorian popa png
madonna iubit (2) jpg
goldie hawn gettyimages jpg
banner andreea esca png
banner Nouria Nouri png
banner Cristina Spătar
foto fb marius tuca
image
actualitate.net
image
actualitate.net