Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal. Ce replici dure și-au aruncat cele două pe Internet

4 decembrie 2023 7:27   Vedete românești

Narcisa Suciu și Marina Almășan aproape au ajuns la un scandal pe Internet. De la ce a început totul? Marina Almășan, o susținătoare declarată a artistei, ar fi dat de înțeles în mediul online că, în ultima carte lansată, Narcisa ar fi copiat ideile din cartea unui alt autor străin.

Marina Almășan a făcut niște remarci în mediul online, în care a pus sub semnul întrebării autenticitatea și veridicitatea cărții recent lansate de către artista Narcisa SuciuVedeta se întreba retoric cine după cine a copiat și că, la un moment dat, a promovat cartea în discuție.

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!… Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee!”, a scris Marina Almășan, relatează RomâniaTV.ro.

Narcisa Suciu: „Mă gândeam că știi deja ...”

Replica a venit rapid și din partea Narcisei Suciu, declanșându-se o discuție mai aprinsă în secțiunea de comentarii, sub ochii atenți ai fanilor lor. Artista a spus că știe de acest subiect și că nu înțelege de ce vedeta, pe care a ajutat-o să scrie pagina de revistă online în trecut, are îndoieli în privința ei.

„Stai liniștită, Marina. De doi ani merg cu jalba-n… și la Osim (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci n.r), și la Orda (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor n.r) pe tema asta. Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește. Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online”, a scris Narcisa Suciu, în dreptul postării Marinei Almășan.

Într-o încercare de a calma spiritele, vedeta a răspuns printr-un ton amical, susținând că ar trebui să se afle cine a fost cel care a furat formatul celuilalt: „Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții? Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”, a răspuns Marina Almășan.

Mai multe