Simona Halep, implicată într-un alt scandal de proporții. Sportiva, atacată fără milă pe rețelele de socializare: „Dopată și pro-Rusia”

Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) se află în mijlocul unui nou scandal după apariția informației că a fost contactată pentru a participa la un turneu de tenis, chiar în contextul unui scandal de dopaj.

Simona Halep este implicată într-un nou scandal / foto: Getty
Simona Halep este implicată într-un nou scandal / foto: Getty

Recent, Halep a primit o suspendare pentru o perioadă de 4 ani în urma acuzațiilor de dopaj, conform anunțului făcut de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) pe 12 septembrie.

Taxată pentru că vrea să participe la un turneu în Rusia

Simona Halep a fost atacată în mediul online / foto: X
Simona Halep a fost atacată în mediul online / foto: X

Se pare că sportiva a fost criticată aspru pentru că aproape a luat în considerare participarea la turneul demonstrativ de la Sankt Petersburg (Rusia), un eveniment programat să aibă loc la începutul lui decembrie.

Natalia Kamelzon, directorul general al turneului Northern Palmyra Trophies, a invitat-o pe Halep să participe la această competiție, iar Simona pare să fie tentată, mai ales că acest eveniment nu se desfășoară sub egida WTA.

Alte jucătoare precum Amanda Anisimova, Veronika Kudermetova sau Yulia Putintseva și-au confirmat prezența la turneul din Rusia.

Această informație a stârnit un val de controverse în lumea tenisului. Comentariile dure pe platforma de Twitter a turneului s-au referit la Halep ca fiind „dopată și pro-Rusia", exprimând dezamăgirea că ar reveni în Rusia în contextul scandalului său legat de dopaj.

Cine a „distrus-o” pe Simona Halep

Pe 24 octombrie, jucătoarea română a depus un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) din Lausanne, contestând suspendarea sa și așteaptă acum decizia finală.

Dumitru Dragomir a expus o ipoteză care nu a fost anterior luată în considerare: el consideră că soția lui Patrick Mouratoglou ar putea fi responsabilă pentru situația actuală.

„Îți amintești ce îți spuneam la emisiune? Îți ziceam că nevasta lui Mouratoglou i-a făcut rău. Ți-am spus? Ascultă-mă! M-am gândit că ceva nu e în regulă. Ți-am spus, e ceva ciudat aici. Nevasta lui a introdus colagenul.

Domnule, spunea și îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, îi identifici imediat, sunt mai rezervați. Eu cred că nevasta lui a făcut asta din prostie, din invidie. Dacă ea ar fi spus la proces, la TAS, la verdictul final.

Dacă Simona ar fi chemat-o pe Mouratoglou la proces, ei ce, ea nu putea obține dacă el nu i-ar fi dat. Acum tribunalul îl cheamă. Dacă aș fi avocatul Simonei, l-aș fi chemat. Simona nu a făcut asta pentru că este o femeie demnă.

Ea se simțea vinovată. Există oameni care au o atât de mare demnitate, pe care noi nu putem să o înțelegem. Ea, crezând că este nevinovată, a crezut că nu va fi suspendată niciodată. Și când i-a spus că trebuie să spună că nu am înțeles greșit, el a ieșit și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

image
image
image
image
image
image
csm constanta sepsi baschet jpg
vasile png
Jurgen Klopp (EPA) jpg
Joshua Kimmich, Bayern Munchen (EPA) jpg
Mircea Rednic (Sportpictures) jpg
oneal tw jpg
Farul Constanta Dinamo (Sportpictures) jpg
Echipa nationala de polo din Romania (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net