Imaginile momentului! Care este sportul de care s-a apucat Simona Halep

Simona Halep s-a specializat în alt domeniu și are deja un plan de rezervă, în cazul în care nu câștigă apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), scrie adevărul.ro.

Care este sportul de care s-a apucat Simona Halep Foto: Getty Images
Care este sportul de care s-a apucat Simona Halep Foto: Getty Images

Simona Halep s-a apucat de golf

În acest timp, Simona Halep n-a renunțat la pregătirile specifice sportului care a făcut-o faimoasă. Cu toate acestea, se pare că ea și-a îndreptat privirea și spre un cu totul alt sport. E vorba de golf, supranumit „sportul regilor” sau „al bogaților”.

Ce story a postat Simona Halep 

Dubla câștigătoare de Grand Slam a postat un story pe contul său de Instagram în care apare lovind cu crosa de golf o minge. În clip nu este menționat locul în care se află clubul de golf, dar cel mai probabil este vorba de Dubai, acolo unde Halep s-a și antrenat în ultima perioadă. Imaginile au fost preluate și pe platforma X (fosta Twitter) de contul The Tennis Letter.

Ce a decis Simona Halep 

Halep nu e prima jucătoare de tenis care tatonează cu golful. După retragerea din 2022, care a surprins pe toată lumea, pe când se afla în fruntea topului mondial, australianca Ashleigh Barty a participat la căteva turnee de golf în Australia.

Simona Halep i-ar putea lua exemplul lui Rafael Nadal (37 de ani), marele tenismen spaniol care a devenit campion și la golf. Spaniolul este un jucător de golf consacrat în turneele de amatori, aceasta fiind activitatea preferată a lui Rafa în afara terenului de tenis.

TAS a confirmat înregistrarea apelului Simonei Halep

TAS a confirmat că a înregistrat apelul Simonei Halep, dar nu a oferit niciun termen limită în desfășurarea procesului. Actorul Augustin Viziru crede că suspendarea primită de „Simo” ar putea fi redusă până la un an și jumătate: „Aici trebuie să dea dovadă de cel mai mare caracter și eu cred că lumea o să se îndrăgostească de ea și va fi un final cu happy-end.

Pentru că eu sunt sigur că nu o să abandoneze și o să se antreneze mai rău ca niciodată. Și o să treacă perioada asta care sper ca din ăștia patru să se facă vreo doi, unu și jumătate. Și în perioada asta să respire, să bea și mănânce tenis. Să se hrănească din toată răutatea asta, să folosească toată energia negativă și presa care îi spune că nu se poate, da?”, a spus actorul român la podcastul lui Radu Țibulcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net