Halep, scenariul la care nu s-a gândit nimeni până acum! Dumitru Dragomir: „Ea a nenorocit-o pe Simona”

Ipoteză nouă făcută de Dumitru Dragomir. Nimeni nu se gândea la asta. Acesta crede că soţia lui Patrick Mouratoglou este de vină pentru ce s-a întâmplat cu Simona Halep. Ne amintim că sportiva a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani pentru dopaj.

Dumitru Dragomir lansează o nouă ipoteză în cazul Halep
Dumitru Dragomir lansează o nouă ipoteză în cazul Halep

Ce declară Dumitru Dragomir despre Halep

Amintește-ți ce ți-am spus la emisiunea ta. Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici! Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul. Domn'e, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală.

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces, păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el. Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă. Ea simțindu-se vinovată. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun că nu am încontro, a ieșit el și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir, scrie digisport.ro

Simona Halep, suspendare de 4 ani din partea ITIA

Cine este de vină pentru ce s-a întâmplat cu Simona Halep Foto: Getty Images
Cine este de vină pentru ce s-a întâmplat cu Simona Halep Foto: Getty Images

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA, însă a mers la TAS și a contestat decizia. Instanța de la Lausanne a anunțat, pe site-ul oficial, programul audierilor din următoarele luni, iar cazul Simonei Halep nu apare pe această listă până în data de 21 martie 2024. TAS a precizat că datele audierilor sunt stabilite în funcție atât de disponibilitatea arbitrilor, cât și de disponibilitatea părților la procedură. 

În același timp, rezultatele din pașaportul biologic care au ridicat semnele de întrebare ale Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului sunt opt la număr, cele cu numărul 44 (8 martie 2022), 46 (27 aprilie 2022), 48 (22 septembrie 2022), 50 (13 decembrie 2022), 51 (23 decembrie 2022) și 52 (6 ianuarie 2023).

„Dopajul a fost unul sofisticat și repetitiv, că experții au ajuns la concluzia că românca a folosit metode interzise din martie până în septembrie 2022, că a avut un comportament obstructiv și că suprimarea eritropoetinică sugerează că dopajul sangvin a fost făcut pentru a-i oferi româncei sânge oxigenat în timpul Wimbledonului și US Open-ului, susținând că a existat intenția îmbunătățirii performanțelor sportive cu mijloace interzise”, a motivat ITIA, dar tribunalul a respins acuzațiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net