#Exclusiv Click!

Nașa Karmen Simionescu, atracția serii la nunta surorii sale, Adriana! Și ea și Georgiana Lobonț s-au îmbrăcat în rochii roșii și au făcut senzație printre invitați!

15 iulie 2024 13:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Karmen Simionescu  a  botezat-o ieri pe micuța surorii sale, Adriana, Noa, care este, de altfel și nepoțica ei.

Proaspăt întoarsă din vacanța în America, acolo unde a vizitat din nou excentricul oraș Las Vegas, Karmen a venit pregătită și cu forțe noi, gata să își nășească nepoțica, chiar daca schimbarea de fus orar i-a dat ceva bătăi de cap.

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a fost și ea în centrul atenției, ieri, după mireasă, sora ei cea mică, care a avut nunta și botezul fetiței sale în duminica ce tocmai a trecut. Karmen a fost la înălțime și dacă la biserică s-a asortat cu fiica ei și cu soțul său, purtând o ținută de Barbie, adică roz, ea s-a schimbat la restaurant într-o rochie roșie din paiete, lungă și cambrată pe corp, cu spatele gol și vedere la buric, care i-a pus silueta în evidență.

Nașa fetiței Adrianei Simionescu și sora miresei a fost o adevărată apariție.  Nici Georgiana Lobonț nu s-a lăsat mai prejos la petrecerea de la restaurant, artista optând să poarte tot o rochie superbă de culoare roșie, lungă și cu crăpătura adâncă pe picior. Georgiana Lobonț a deschis seria cântărilor fabuloase de la nunta Adrianei Simionescu, care l-a avut MC pe Mister Bursucu. Iar Florin Salam a cântat mai spre dimineață, încingând atmosfera la maxim. Socrul mic, Adrian Minune a cântat și el alături de Georgiana Lobonț și și-a emoționat familia.

Emoțiile au plutit în aer la fiecare pas iar totul a fost organizat ca la carte. Decorul restaurantului a fost pe alb, florile albe, meniul extrem de variat ar îmbinat și cu cel tradițional.

Finuța Noa a fost cuminte în biserică

Nașa Karmen ne-a povestit la restaurant cât de cuminte a fost finuța ei, micuța Noa, în biserică.

"Sunt bine! Vreau să înceapă partea aia a petrecerii în care să ne distrăm! Adrianei îi urez să fie sănătoasă, fericită, să lupte pentru tot ceea ce iubește și să își păstreze calmul!", spune sora ce amare care și-a protejat sora că mică.

"Finuța mea, Noa, a fost o păpușă în biserică. Fetița mea, la botez, a plâns de la început până la final. Noa a avut mici momente în care a plâns dar atât, a stat ca un om mare, s-a jucat cu noi, a vorbit cu noi, nu a plâns!", ne-a mai povestit Karmen, care a avut un mic moment la nunta surorii sale, pentru că Adriana și-a exprimat dorința să cânte împreună cu Andrei Bănuță, la valsul mirilor.

Mai multe