Nea Marin, adevărul despre relația cu Liviu Vârciu

30 decembrie 2021 20:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simpaticul Nea Marin, Marin Barbu pe numele său din buletin, pe care îl vedeți săptămânal la Antena 1, în emisiunea "Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară", ne-a povestit într-un interviu exclusiv cum a petrecut de Crăciun și ce va face de Revelion.

Nea Marin (63 de ani) a vorbit și despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu, "fiul" său de suflet.

  • Ați filmat un nou sezon din emisiunea "Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară". Cât de greu v-a fost să duceți proiectul la bun sfârșit?

Nea Marin: Mie niciodată nu îmi este greu, pentru că știu ce echipă am în spate. Atunci când ai o echipă de valoare, nu ai cum să ratezi, mai ales că mi-a plăcut foarte mult și ideea. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi pus în rolul de primar, chiar și 4-5 zile, în satele cu tradiții din România. Nu mi-a fost deloc greu și chiar m-am bucurat de tot ce am trăit la filmări. Am făcut tot ce este posibil să promovez zonele frumoase din România, în care se manifestă tradiția adevărată.

  • Care mai este relația cu Liviu Varciu?

Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce. (râde)

  • Cum ați petrecut de Crăciun?

Pot să vă spun sincer că am avut cel mai frumos Crăciun! Sunt sigur că și anul nou va fi la fel. Am petrecut sărbătorile alături de familie și prieteni în Maramureș, la Vasilică Ceterașu, finul meu.

  • Ce vă place să mâncați de sărbători?

Am mâncat tot ce se putea mânca din bucatele tradiționale, alea adevărate din Maramureș - de la sarmale și caltaboș, la cârnați.

  • Ce veți face de Revelion?

Chiar acum mă îndrept spre pensiunea unui cumătru, acolo ne vom petrece Revelionul. Ne adunăm mai mulți prieteni din toată țara și vom fi împreună la trecerea dintre ani.

  • Gătiți, vă implicați în treburile din bucătărie?

Gătesc doar pentru mine. În fiecare dimineață îmi pregătesc micul dejun, dar în rest nu mă bag în bucătărie pentru că nu mă pricep.

  • Theo Rose se iubește cu nepotul dumneavoastră. Cum vă înțelegeți cu ea? Vă e dragă?

Theo Rose a apărut în viața noastră de mai mulți ani. Țîn minte că venea alături de sora ei și cânta la petreceri. Așa s-a înfiripat și dragostea lor. Eu o consider deja parte din familie și, după cum veți vedea, am avut-o și la filmările noului sezon. Cum s-a descurcat… rămâne de văzut!

  • Cum e să fiți un bunic așa activ? Vă jucați cu nepoții?

Păi nu doar că mă joc, nepoții sunt cu mine tot timpul! Chiar acum, când vorbim, sunt lângă nepotul meu Darius. Țin foarte mult să petrec timp cu ei și suntem împreună mereu, la sărbători, plecări sau aniversări.

Cine este Nea Marin

Pe numele său real Marin Barbu, Ne Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman, și de mic a cochetat cu dansul. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București. Apoi, a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

A lucrat cu numeroase vedete în calitate de coregraf, apoi s-a lansat în televiziune, mai înâi la Pro TV, apoi la Antena 1, unde are o lungă istorie de emisiuni de succes.

După un an de pauză, în care s-a ocupat de afacerea familiei, Ne Marin a revenit la Antena 1, cu emisiunea ”Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară”, unde îi are ca asistenți pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu.

Nea Marin este însirat de peste 40 de ani cu doamna Mărioara și are două fete care l-au făcut de mult bunic. Darius, nepotul său, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu solista Theo Rose.

Mai multe din click.ro