Smiley jonglează între muzică și actorie! «Nu m-am crezut în stare»

22 februarie 2022 7:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Smiley nu este doar un muzician și compozitor talentat, ci și un actor priceput. Luni seara, 21 februarie, artistul a participat la avanpremiera filmului Odată pentru totdeauna, în cadrul căruia deține un rol important. Solistul a povestit despre primul său rol principal într-un film.

Smiley interpretează rolul unui regizor numit Alex care, deși se bucură de succes pe plan profesional, în viața personală se confruntă cu depresia și anxietatea. Alex trece prin o multitudine de întâmplări fie tragice, fie comice care îl ajută să realizeze care sunt lucrurile importante pentru el. În final, realizează că susținerea familiei, iertarea și puterea de a iubi sunt elemente esențiale. 

Smiley a vorbit despre rolul său și s-a declarat mulțumit de proiectul pe care îl consideră o provocare. A mai interpretat roluri amuzante, iar personajul lui Alex a reprezentat ceva diferit care i-a atras atenția și l-a determinat să se autodepășească. Solistul a subliniat că se regăsește în personajul lui Alex doar din punct de vedere fizic, însă nu s-a confruntat niciodată cu anxietatea sau depresia.

Ca să înţelegeţi, eu nu m-am recunoscut în acest film. Ca înfăţişare, eu sunt, dar ca şi comportament, ca trăiri, nu sunt eu. E drept că dacă nu avem timp liber, nu era perioada asta de pandemie, nu cred că acceptam rolul. În primul rând că nu m-am crezut în stare, e un rol greu, în al doilea rând nu aş fi avut timp. Dar e o experienţă care pe mine m-a îmbogăţit, de asta am şi acceptat. Am realizat că pot să învăţ lucruri noi, sunt promovări noi care mă ajută să evoluez ca artist şi ca om.", a declarat Smiley, conform Adevărul.

În ultima perioadă, Smiley și-a dedicat cea mai mare parte din timp familiei și proiectelor muzicale. Recent a lansat cea de-a cincea melodie din cadrul unui serial muzical care așează pe note o poveste de iubire complicată, plină de obstacole. Gina Pistol a apărut în videoclipul celei de-a patra melodii a serialului, iar fanii au reacționat în număr mare după ce au văzut clipul. Unii s-au arătat deranjați de momentele de intimitate prezentate, în timp ce alții au lăudat originalitatea și curajul cuplului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Mai multe