Oana Roman, plină de viață și zâmbitoare, la prima ieșire mondenă după Covid: «Mi-a fost mai rău după boală»

29 martie 2022 18:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a fost prezentă, miercuri seara (29 martie), la o prezentare de modă, organizată în București. A fost prima ieșire mondenă a vedetei, după ce a fost bolnavă de Covid-19, iar Oana a vorbit despre acest episod. 

Oana Roman a venit la un eveniment cu ștaif care s-a organizat în centrul Capitalei. Într-o rochiță scurtă neagră, care i-a lăsat picioarele la vedere și un sacou roz, fiica lui Petre Roman a fost plină de energie și bucuroasă că a putut ieși în oraș. Oana a fost bolnavă de Covid, la începutul lunii martie, dar a reușit să treacă peste relativ ușor. Vedeta a povestit, pentru Click!, că a avut mai multe probleme după, însă, când i-a fost destul de rău. Din fericire, totul a trecut, iar Oana a făcut și un test de anticorpi și stă bine și la acest capitol. 

“Am 35.000 de anticorpi după Covid! Am avut o formă ușoară, mi-a fost însă mai rău după. Marius a scăpat, deși a stat cu noi. Nu am nimic la plămâni, dar mi-a fost rău după!”, a spus Oana Roman, pentru Click!.

Oana Roman a făcut Covid după doi ani de pandemie

La începutul lui martie, Oana Roman a dezvăluit că s-a infectat cu SARS-CoV-2, deși a avut grijă încă din primele luni ale pandemiei, în 2020. Vedeta a povestit, pe pagina sa de Instagram, că a luat tratement încă din prima zi și că a stat șapte zile în carantină.

”Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi (n.red. 8 martie) testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine (n.red. 9 martie) sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala doi ani, dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.  

Mioara Roman a luat virusul de la o colegă de cameră

Și Mioara Roman a fost infectată cu SARS-CoV-2, la finalul lunii ianuarie. Cel mai probabil, ea a luat virusul de la o colegă de cameră, de la azilul de lux unde este internată pentru tratamente. Oana a povestit, la acea vreme, că nu i-a spus, inițial, mamei sale că e bolnavă de Covid, pentru a nu o panica. De altfel, Mioara a avut o formă asimptomatică și nici nu a simțit boala, iar fiica ei i-a spus de testul pozitiv de abia după ce s-a vindecat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe