Oana Roman, acuzații dure la adresa surorii sale. Îi reproșează că nu o vizitează deloc pe Mioara Roman: „Mi-a rupt inima”

8 februarie 2023 17:14   Vedete românești

Oana Roman și sora ei, Catinca, au avut niște discuții aprinse, zilele acestea, în privința situației mamei lor. Oana își acuză sora că nu și-a vizitat mama de mai bine de șase luni, dar ea a spus că nu s-a simțit bine și că o va vizita cât de curând, dar nu a făcut-o. Vedeta este foarte supărată din cauza atitudinii surorii sale, mai ales după declarațiile asistentei care are grijă de Mioara Roman.

Vedeta nu trece printr-o perioadă prea roz. Recent, a făcut publică informația cum că ea și Marius Elisei s-au despărțit și că nu există nicio cale de împăcare. Acestei situații supărătoare i se adaugă nepăsarea Catincăi față de starea mamei sale.

Ce a aflat vedeta despre mama ei

De curând, Oana a fost în vizită la mama sa, iar ce a aflat a întristat-o cumplit. Cea care i-a dat viața o întrebă mereu de ce nu vine și Catinca să o viziteze și este îngrijorată pentru că nu a mai văzut-o de aproximativ jumătate de an, apoi asistenta i-a spus că se vede că îi duce dorul fiicei mai mari, pentru că o strigă în somn.

După veștile îngrozitoarea pe care le-a primit referitor la Mioara, vedeta a decis să își spună supărarea în mediul online. Drept urmare, pe Instagram Story le-a spus tuturor despre situația teribilă în care se află.

„Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima. M-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei”, a spus Oana pe contul său de Instagram.

Fosta prezentatoare spune că sora ei este mincinoasă

Catinca a spus că Oana este complet rănită din cauza despărțirii de Marius, dar fosta prezentatoare TV neagă aceste vorbe și spune că separarea de bărbatul ei o face să se simtă ușurată. „Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și - Mioara Roman arată superb, în ciuda problemelor de sănătate! Oana: «Este într-o formă foarte bună»

Sora mai mare pune sare pe rană și o minte pe Oana că va merge să-și viziteze mama, după ce a zis de mai multe ori că nu vrea să mai meargă să o vadă. „Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, a adăugat vedeta în poveste.

Sora Oanei consideră că nu mai are niciun motiv să își viziteze mama. „Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris vedeta pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe