Oana Roman, fără inhibiții. În ce loc neobișnuit a întreținut relații intime

20 decembrie 2023 21:17   Vedete românești

Oana Roman este o prezență nelipsită de pe rețelele de socializare însă în ultima perioadă a apărut mai rar la TV. Recent însă a acceptat invitația lui Capatos de a veni la emisiunea Xtra Night Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri surprizătoare. Una dintre cele mai picante este legată chiar de viața intimă! 

Cel mai ciudat loc în care Oana Roman a întreținut relații intime

Vedeta a fost întrebată care este cel mai ciudat loc unde a făcut dragoste până acum. Fără a sta pe gânduri aceasta a răspuns rapid că în mașină a avut parte de momente fierbinți. Când și cu cine însă nu a mai precizat, momentul fiind cuprins de mister. Astfel, vedem că Oana Roman este lipsită de inhibiții. Mai ales că în tinerețe s-a descris ca fiind ceva mai zbuciumată. Dovadă stă și faptul că a mărturisit că în acea perioadă avea obiceiul de a umbla în telefoanele iubiților.

Oh, la greu! Dar nu în ultimii ani, când eram tânără, făceam tâmpenia asta. Problema e că o făceam degeaba pentru că niciodată n-am găsit nimic, jur! După care n-am mai făcut-o, m-am lăsat complet, nu m-a mai interesat.”, a spus Oana Roman în emisiunea lui Capatos.

Mai vrea o altă relație Oana Roman?

Anul nu a fost cel mai bun pentru Oana Roman, în special din cauza despărțirii de Marius Elisei. Cu toate acestea, în ciuda situației dificile, vedeta nu se grăbește să intre într-o nouă relație, totuși nu este reticentă pe deplin. Își dorește să aleagă cu atenție de această dată, mai ales că a stat aproape 10 ani alături de un om pe care ea însăși l-a numit în cadrul aceleași emisiuni ca fiind „toxic.” Vedeta a mai mărturisit că a tras prea mult de căsnicia cu Marius Elisei deși nu ar fi trebuit să o facă.

Nu am de unde să știu, doar Dumnezeu știe dacă se va mai întâmpla, însă nu e prea curând. Dacă e să fie, o să fie. Nu mă grăbesc și de data asta trebuie să aleg cu foarte mare grijă.”, a declarat Oana Roman, de curând, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Mai multe