Oana Roman își donează ziua de naștere pentru Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu. Se cunoaște bine cu tatăl lui

14 aprilie 2024 12:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a împlinit 48 de ani pe data de 13 aprilie, iar cu această ocazie, vedeta a spus că nu dorește cadouri, ci vrea ca cât mai mulți oameni să participe la protestul din Piața Victoriei. Câteva sute de persoane au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de modul în care se desfășoară procesul accidentului șocant de la 2 Mai.

Pe data de 13 aprilie, la ora 19:00, câteva sute de persoane au participat la protestul inițiat de Mihai Morar. Acesta l-a și avut invitat, la podcast-ul său, pe tatăl lui Sebastian Olariu, una dintre victimele care au murit în urma accidentului de la 2 mai.

Întreg cazul a fost unul pe care Oana Roman l-a urmărit îndeaproape. Ea chiar a lucrat împreună cu tatăl lui Sebastian o perioadă de timp. Fiica lui Petre Roman a cerut celor care doresc să îi facă un cadou să meargă la protestul organizat în Piața Victoriei.

„Este un caz pe care l-am urmărit în de-aproape pentru că este șocant și pentru că pe tatăl lui Sebi, pe Vali, îl cunosc pentru că am lucrat cu el o perioadă bună de timp și este un cofetar remarcabil, cu un talent incredibil și care trăiește o dramă de neimaginat”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman a urmărit cu atenția cazul

„Vlad Pascu nu a apucat să fugă, dar uite că se pregătește ca el să aibă o sentință mică și tatăl lui vine și râde pe la televizor, judecătoarea care judecă în instanță a cerut să fie audiat copilul mort și este ceva inimaginabil. Eu sunt profund revoltată, susțin ca mai multe persoane publice să ia atitudine și să vorbească despre acest subiect.

Mișcați-vă fundurile și mințile și luați atitudine. Dacă vreți să-mi faceți un cadou de ziua mea, pentru că mâine este ziua mea, mergeți mâine la ora 19:00 în Piața Victoriei, la acel manifest pe care tatăl lui Sebi îl organizează pentru a cere dreptate”, a adăugat Oana Roman, care și-a dorit ca oamenii să fie alături de familiile victimelor, în timpul acestui protest.

Mai multe