Oana Roman, luată la bani mărunți după ce a spălat pe jos cu vloggerul Selly: „Ce studii înalte a avut soțul tău? Era...”

14 septembrie 2023 18:09   Vedete românești

În urmă cu doar câteva săptămâni, după groaznicul accident din 2 Mai provocat de un șofer drogat, Oana Roman a ieșit în spațiul public să-și dea cu părerea. Vrând-nevrând, vedeta l-a luat în vizor pe Selly, după ce s-a arătat nemulțumită de generația zilelor noastre. După ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri, a venit rândul ei să i se facă observație, fiind luat în vizor Marius Elisei, fostul soț al Oanei. 

După ce fiica lui Petre Roman l-a jignit pe Selly cum că nu ar avea prea multă carte, mulți oameni au sărit în apărarea acestuia. Un fan s-a legat de nivelul de educație al fostului soț al Oanei, argumentând despre Marius Elisei că l-a ales știind că era „un șofer”. 

„Nu cred că e cazul să vorbești tu de principii”

Mulți oameni s-au arătat deranjați de afirmațiile Oanei Roman atunci când l-a atacat pe Selly într-un hal fără de hal. Și cum românii nu trec mai nimic cu vederea, Oana Roman și-a primit și ea replica, și ce alt exemplu ar fi fost mai bun decât fostul ei soț, Marius Elisei?

Pentru că a spus despre Selly că nu este suficient de cult pentru a deveni un exemplu de urmat în societate, mulți s-au revoltat pe ea pentru faptul că Marius Elisei era doar un șofer în momentul în care l-a luat de bărbat și a întemeiat o familie cu el. Fanii au vrut să-i dea o lecție de moralitate, și anume să se uite mai întâi în ograda ei, înainte de a purta grija altora.

„Oana, din ce am văzut în presă, l-ai atacat pe Selly că nu are prea multă carte. Dar acum vin și te întreb: ce studii înalte a avut soțul tău? Din câte știm, când l-ai cunoscut era șofer, și totuși l-ai ales să-ți fie soț. De ce nu te uiți mai întâi în ograda ta și porți grija altora?”, a fost comentariul primit de Oana, la o poză pe Instagram. 

Răspunsul ei nu a întârziat să apară și, așa cum deja ne-a obișnuit, a făcut un minim „efort” și i-a explicat internautului ceea ce a vrut, de fapt, să transmită: 

„Problema ta, sărăcuța de tine, e clar că nu ai înțeles despre ce e vorba în propoziție. Habar n-ai care a fost discursul meu și la ce se referea. Ca să te luminez în parte doar, îți spun atât : eu am comentat faptul că o persoană publica, model pentru tânăra generație care ar trebui să transmită mesaje corecte și argumentate, bate câmpii glorios spunând aberații fără logică și care pot dăuna celor care îl urmăresc.

E o chestie de principiu. Nu dai lecții despre educație când tu nu o ai. În rest, poți avea orice meserie și poți fi și incult, atât timp cât faci bine ce faci și nu dai lecții altora. 😉 Cred că te-am încurcat un pic, pentru că e greu să citești un text lung și ușor alambicat. Succes! 🤗”, a fost răspunsul Oanei, care a declanșat o altă reacție: 

 „Nu cred că e cazul să vorbești tu de principii. Ai vrut doar să mai fii relevantă și ai găsit o cale. Cam atat. În rest, nu cred că e cazul să comentez mai mult.”, i-a scris un alt internaut Oanei Roman. 

Mai multe