Oana Zăvoranu, decizie uluitoare în sala de judecată! De ce și-a concediat avocatul în timpul procesului

20 mai 2024 13:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentă la Curtea de Apel în această dimineață, luni, 20 mai, pentru un nou termen al procesului cu medicul Bogdan Furtună, cel care a acuzat-o de șantaj, Oana Zăvăranu (50 de ani) a luat o decizie uluitoare în sala de judecată! Vedeta și-a concediat avocatul chiar în timpul procesului!

Luni, 20 mai, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, s-au prezentat la Curtea de Apel București, tot în procesul în care medicul Bogdan Furtună, fost manager al clinicii ei, o acuză de șantaj. Spre surprinderea celor aflați în sala de judecată, vedeta a luat o decizie neașteptată. Și-a concediat avocatul, pe profesorul Constantin Nedelcu, chiar în timpul procesului. De ce a decis diva să renunțe la serviciile apărătorului său?

Oana Zăvoranu s-ar fi arătat extrem de nemulțumită de Constantin Nedelcu, care nu ar fi respectat întocmai indicațiile sale și nu ar fi pus anumite întrebări în timpul procesului, de care vedeta i-ar fi spus. 

De asemenea, aceasta susține că avocatul ei a încurajat-o ca ea și medicul care o acuză de șantaj să ajungă la o înțelegere prin intermediul lui, iar dacă s-ar fi ajuns la o mediere, Constantin Nedelcu ar fi luat 20% din 240.000 de euro.

Oana Zăvoranu: „Nici chiar acum, sub ochii mei ...”

„Avocatul s-a gândit că e mediator, că ar fi bine să fie frumos în țară, bunul samaritean, nevorbindu-se nicio secundă de faptul că el câștiga. Dați-vă și voi seama că dacă s-ar fi câștigat, să zicem în urma medierii, s-ar fi luat 240.000 de euro, ia gândiți-vă cât înseamnă 20%. Înseamnă vreo 48.000 de euro.

Păi 48.000 de euro luați așa zang-zang pe patru telefoane și două întâlniri, față de 10.000 cât oricum mi-a luat pentru plângerea penală, care, plângere penală și în proces penal ar fi putut dura un an, doi, doi, trei ani. Nu suntem proști.

Domnul Nedelcu știe. Eu m-am simțit dezamăgită, adică te rog să pui niște întrebări pertinente, că nu mi-aș fi permis niciodată să vin la dumnealui cu niște aberații. Când e vorba de procente spune: «Lăsați, doamna Zăvoranu»”, a spus vedeta, după ce a ieșit din sala de judecată, potrivit spynews.  

Din fericire, procesul nu a suferit o amânare. Mai mult, noul apărător al Oanei era deja pregătit să-și intre în rol, preluând de îndată frâiele procesului în care vedeta vrea să-și dovedească nevinovăția și să demonstreze că este doar o victimă în tot acest scandal.

Marți, 21 mai, Oana Zăvoranu va organiza o conferință de presă în care vrea să dea cărțile pe față și să spună cum stau, de fapt, lucrurile: „Vreau să vorbesc despre lucruri despre care nu vorbesc de doi ani și ceva, dezvăluiri fulminante cu dovezi, pentru că mie îmi place tot timpul ca atunci când scot ceva pe gură să vin și cu dovezi”.

Mai multe