Oana Zăvoranu și-a scos hainele care valorează peste 500.000 de euro la vânzare. „Eu, ca o albinuță, am mai colecționat”

A devenit deja un trend ca multe vedete, de la noi sau internaționale, să pună la vânzare haine pe care nu le mai poartă. Oana Zăvoranu intră și ea în această categorie. Vedeta ar fi investit de-a lungul timpului în prețioasa sa garderobă mai mult de jumătate de milion de euro, iar acum a scos la vânzare aceste obiecte vestimentare noi sau aproape noi.

Oana Zăvoranu vinde haine care valorează peste 500.000 euro / foto: colaj Instagram
Oana Zăvoranu vinde haine care valorează peste 500.000 euro / foto: colaj Instagram

Oana Zăvoranu a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, „Xtra Night Show”, că vrea să își vândă hainele. Vedeta a recunoscut că pe unele nici nu a apucat să le poarte, dar nici nu crede că va mai avea ocazia. Astfel că, deși obiectele vestimentare au o valoare de peste 500.000 euro, diva susține că este mulumită dacă, după ce le vinde pe toate, primește aproximativ 100.000 euro.

Oana Zăvoranu: „Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”

Prin urmare, chiar dacă hainele au costat foarte mult, a luat decizia neașteptată de a le vinde la prețuri mai mici. Totodată, nu este prima dată când bruneta face un astfel de gest, ea a mai dat haine, în urmă cu mai mulți ani, când sute de oameni au făcut coadă în fața locuinței sale, însă atunci au fost gratuite. De data aceasta, ele sunt contra-cost.

„Sunt tot la fel de multe, pentru că eu, ca o albinuță, am mai colecționat. Sunt puțin diferite, pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date. De peste 500.000, 600.000 euro (n.r. valoarea hainelor). Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Fie că vorbim despre magazinele second-hand sau despre site-urile de specialitate, tot mai mulți conaționali aleg să își achiziționeze astfel de ținute și deja a devenit un lucru tot mai obișnuit printre români în ultima perioadă să își scoată obiectele vestimentare la vânzare. Bineînțeles, pe lângă Oana Zăvoranu, și alte vedete de la noi au luat aceeași decizie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net