Patrizia Paglieri, confesiuni despre drama cumplită pe care a trăit-o: «M-a amenințat cu pistolul»

26 iunie 2022 19:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Patrizia Paglieri, 51 de ani, a fost invitată la podcastul «În Oglindă» și a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut în mariajul cu fostul ei soț, care este și tatăl fiului ei, Francesco. Vedeta a mărturisit că fostul partener a amenințat-o că o va ucide atunci când a vrut să se despartă de el.

Patrizia Paglieri a devenit celebră în România pentru rețetele ei delicioase și este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați și mai respectați chefi, însă în saptele acestui succes se ascunde o poveste de viață teribilă, care include un episod extrem de trist. 

Nu rata: Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul gelos. Unde vor petrece Paștele și ce bunătăți va pregăti

Patrizia s-a căsătorit la 24 de ani cu un bărbat italian, un mariaj care a durat doar patru ani, apoi când și-a dorit să divorțeze, acesta a reacționat foarte agresiv și i-a trimis amenințări. Patrizia a plecat inițial la părinți, cu speranța că își va putea crește fiul singură acasă, în România, însă aceștia nu au acceptat situația. Patrizia a revenit apoi în Italia, unde a locuit o vreme la o batantă, apoi a plecat definitiv cu fiul ei și a decis să nu mai revină. În acel moment au început amenințările din partea soțului. 

Hai să afli și: Viața tumultuoasă a Patriziei Paglieri! Primul soț a refuzat să-i vorbească zece ani după despărțire: «Era bărbatul perfect»

,,Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus :«Patrizia suntem moderni dar nici chiar așa». Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor».", a mărturisit Patrizia la podcastul ,,În oglindă".

Interesant de aflat și: Chef Patrizia Paglieri le gătește Vivianei Sposub și lui Bursucu’ la matinal! Când începe show-ul de la Kanal D?

Marele regret al Patriziei Paglieri

Patrizia a declarat că fostul soț a recunoscut copilul imediat după ce s-a născut, însă apoi nu l-a mai dorit pe băiat. Vedeta a mai adăugat că fiul ei nu și-a întâlnit niciodată tatăl.

,,A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar dpă aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui.", a mai spus Francesca. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe