#Exclusiv Click!

Pepe o face praf pe Raluca Pastramă! Artistul e foc și pară pe fosta soție: „S-a făcut singură de râs...Ai terminat Dreptul!"

10 octombrie 2024 8:07   Vedete românești

Pepe (45 de ani) are o viață frumoasă și liniștită de când s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit un băiețel.

Ieri însă, artistul a ajuns din nou la tribunal cu fosta soție, la 4 ani de la divorț, pentru că Raluca Pastramă a decis să îi deschidă proces artistului.

Copiii stau la baza acestui demers al Ralucăi Pastramă, cele două fetițe ale ei și ale lui Pepe, Rosa Alexandra (10 ani) și Maria Pascu (12 ani), însă celebrul prezentator TV și cântăreț consideră nefondată cererea în instanță și ordonanța președințială inițiate de fosta lui soție care și-ar dori să schimbe programul de vizită al fetelor.

Se știe însă că cele două fete au domiciliul la Pepe și sunt crescute cu toată dragostea și atenția de către artist, care investește așa cum se cuvine în educația lor și se ocupă îndeaproape de tot, dar și de cheltuielile necesare și de zi cu zi pentru Maria și Rosa, mama lor neplătind deloc pensia alimentară.

Ce l-a deranjat pe Pepe și de ce s-a ajuns aici, ne-a explicat chiar el, în exclusivitate pentru Click!

Cei doi foști soți s-au întâlnit ieri la tribunal, amândoi venind însoțiți de către avocații care îi reprezintă. Pepe nu. a fost de acord cu propunerea Ralucăi Pastramă în fața instanței și aduce argumente multe în acest sens.

„E problema ei"

„În primul rând m-a deranjat faptul că a depus o ordonanță președințială fără niciun motiv! Pentru așa ceva trebuie să existe o urgență, iar asta nu există! Ca să demonstrezi urgența și pericolul trebuie să ai niște dovezi. Am înțeles azi (n.r.: ieri) din sala de judecată! Am găsit o citație în care solicită să se judece de urgență, în lipsă, pe motiv că îi împiedic accesul la copii și de 3 săptămâni ea nu a mai venit să ia copiii!

E problema ei! Avem un acord parental semnat la notar în care eu am obligația de a lăsa copiii la ea, și dacă nu ar fi solicitat și nu aș fi lăsat copiii la ea, era altceva. Eu nu îmi încălcam acordul parental, pentru că așa avem înțelegerea! Sunt de acord să mergi cu ei în vacanțe, când e ziua ta, când e ziua mea. A venit duminică să o ia pe Rosa", ne-a declarat Pepe.

„Nu am avut niciodată intenția de a nu lăsa copiii la ea" 

 Se pare că Raluca Pastramă nu s-a mai dus de trei săptămâni acasă la Pepe pentru a le lua pe fetițe la ea. Artistul a solicitat în instanță respingerea acțiunii fostei soții pentru că o consideră nefondată, mai ales că e de părere că Raluca Pastramă, care a terminat Facultatea de Drept, ar fi trebuit să știe exact ce trebuie făcut sau nu în instanță în astfel de cazuri, dar și care este rolul unei ordonanțe președințiale.

Mai mult decât atât, cei doi au avut o înțelegere verbală  la notar, un acord parental, atunci când s-au despărțit, în privința celor două fete pe care le au împreună. Și nu doar atât.

„Eu i-am dat mereu fetele și acum ea nu a mai venit de 3 săptămâni să ia copiii și a venit în instanță, cu martor că nu are acces la copii. Probabil va ataca decizia. Eu am solicitat să îi respingă acțiunea, să rămână ce am stabilit noi de comun acord la notariat, acordul parental. Ea a vrut să demonteze acordul parental prin ordonanță președințială! Eu îi dau fetele în afara programului. Nu am avut niciodată intenția de a nu lăsa copiii la ea. Nu a putut să demonstreze asta judecătoarei.

Nu are ce să facă. În principiu, aberația pe care a spus-o a fost că eu nu respect înțelegerea verbală! După 4 ani nu poți să vii în fața instanței să spui că ai avut o înțelegere verbală, să spui în fața instanței că nu s-a respectat! Păi ai terminat Dreptul!  Noi am avut o înțelegere verbală! Nu a plătit în viața ei pensie alimentară, dacă îi dau fetele două săptămâni nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală, unde ai văzut așa ceva, să stea copiii o săptămână cu o săptămână la părinți! Nu poți să pui fetele să stea așa!", ne-a mai spus Pepe, deranjat de această situație, punând totul pe seama unui moft de-al fostei soții.

„Nu există nicio urgență, există o dorință de-a ei!"

„Ordonanța președințială presupune o urgență! Nu există nicio urgență, există o dorință de-a ei! S-a făcut singură de râs. Asta nu este ordonanță președințială, nu are cum, noi avem un acord parental.

Am semnat în aceeași zi toate actele. Negociate prin avocați și solicitate chiar de ea… Acord parental, divorț, partaj, cesiune părți sociale, promisiune de vânzare. Multe. Actul ăsta i se pare greșit acum. Penibil! Am semnat toate actele odată. Le desfacem pe toate sau încercăm să demontăm doar acordul?”, ne-a mai declarat Pepe, în exclusivitate, pentru Click!, care a mărturisit ieri că Rosa și Maria au dat și ele declarație și își doresc să rămână acasă, la tatăl lor.

Pepe și Raluca Pastramă i-au șocat pe mulți atunci când au anunțat că se despart. Cei doi au divorțat acum 4 ani, după 8 ani de căsnicie, iar Pepe a fost cel care a  anunțat divorțul într-o declarație emoționantă pe canalul său de Youtube.

Mai multe