#Exclusiv Click!

Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!

25 februarie 2024 13:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Durere fără margini la priveghiul regretatei Mioara Roman. Fetele, Oana și Catinca, au vărsat lacrimi la catafalcul mamei lor. Fostul premier, Petre Roman, a venit să-i aducă un ultim omagiu celei care i-a fost soție timp de 34 de ani, cu un buchet de flori albe. 

Sicriul alb cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă, duminică 25 februarie, în jurul orei 13.00, cu o limuzină de culoare gri. Acesta era înconjurat de membrii familiei și prieteni apropiați, care au venit să îi aducă un ultim omagiu celei care a fost Mioara Roman.

Îmbrăcate în ținute de doliu, fiicele Mioarei Roman, Oana și Catinca, erau împietrite de durere și au vărsat lacrimi, atunci când sicriul a fost depus în Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde mai mulți preoți îi vor face Mioarei Roman o ultimă slujbă. 

Petre Roman a venit să-și ia rămas bun de la Mioara, fosta lui soție, cu un buchet de flori albe! 

Petre Roman s-a numărat printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la cea care i-a fost soție timp de 34 de ani. 

Fostul premier a intrat în biserică abătut și a refuzat să dea declarații presei.

„Nici să nu îndrăzniți să mă întrebați ceva acum!” a spus fostul premier jurnaliștilor, care și-au permis să-l deranjeze cu întrebări. 
Petre Roman a petrecut doar 3 minute în interiorul bisericii, la catafalcul fostei sale soții, timp în care a depus florile la sicriu și și-a luat „Adio!” de la Mioara. 

Sicriu și flori albe pentru Mioara Roman! Gabriela Lucuțar s-a ocupat de funeralii

Prietena Oanei, Gabriela Lucuțar a fost cea care s-a ocupat de toate formalitățile necesare pentru înmormântarea Mioarei Roman, care va avea loc luni, pe 26 februarie 2024, la Cimitirul Reînvierea, cu începere de la ora 14.00. 
După cum Click! a dezvăluit, în exclusivitate, Oana Roman a comandat pentru funeraliile mamei ei un munte de flori albe și sicriu tot alb. 

„Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. 

Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru Click.

Mioara Roman s-a stins din viață, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai multă vreme.
 Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani, și medicii nu au mai putut să mai facă nimic de această dată pentru a-i salva viața.

Mai multe