Pink girls! Valentina Pelinel, Majda și Bella Santiago, super femei, în super ținute!

9 iunie 2022 9:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele mai tari ținute roz ale vedetelor! Valentina Pelinel, Bella Santiago, Irina Gologan, Lena Enache și Ilinca Obădescu au făcut furori la deschiderea noii locații de make-up a Elenei Ciftci. Au purtat outfituri care mai de care mai interesante, în culori vesele. 

Într-o atmosferă de basm, cu prăjituri colorate, baloane roz și un decor floral în aceleași nuanțe de roz pudrat, așa au fost întâmpinate vedetele la un eveniment monden din Capitală.

Tematica a fost Pink, iar divele s-au jucat cu imaginația și culorile, și se pare că le-a plăcut foarte mult judecând după zâmbetul larg. Elena Ciftci, organizatoare evenimentului, a purtat o rochiță scurtă roz deschis, iar Valentina Pelinel, care este brand ambasadorul academiei Elenei Ciftici, și-a făcut apariția într-o salopetă din in, fucsia.

Urmărește și: Ce eforturi face Valentina Pelinel pentru a-și menține silueta! «Mă chinui»

Ținuta i-a pus în evidență silueta impecabilă, pe care și-a recâștigat-o după cele două nașteri, cu sport și o alimentație corectă. Arată ca pe vremea când prezenta moda pe podiumurile celebre și nici nu ai zice că este mamă.

„Îmi place culoarea roz, este veselă și îți dă o stare de spirit bună. Nu ai cum să porți roz și să fii trist! Dresscode-ul ales de Elena Ciftci care este prietena mea și cea care m-a machiat la toate evenimentele importante din viața mea, a fost ales foarte bine. Salopeta aceasta mi-am cumpărat-o dintr-o vacanță din străinătate. Este din in, e foarte ușoară și buna pentru zilele toridele vară.", ne-a spus Valentina Pelinel.

Bella Santiago a optat pentru o ținută cu pantalon lung și bustieră în care a arătat ca o bombonică, iar colega ei de breaslă Francisca Dulceanu a purtat pantaloni scurți și cămașă fucsia.

Lena Enache, soția fotbalistului Gabi Enache, și Roxana Blagu au ales să se joace puțin cu dresscode-ul și au purtat rochițe cu flori, în nuanțe jucăușe de roz, verde și alb.

 Ilinca Obădescu și Ela Crăciun și-au făcut apariția în rochii "deep pink", iar Majda Aboulumosha a fost ca o zână. Ea a purtat o rochie din mătase, decoltată, roz deschis, iar ținuta a fost accesorizată cu o coroniță superbă cu floricele și saboți foarte eleganți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe