Prima fotografie cu fetița înfiată de Crina Matei! Uite cât de frumoasă e micuța Charlotte

27 noiembrie 2023 9:50   Vedete românești

De un an de zile, Crina Matei (51 de ani) traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Asta pentru că în urmă cu 12 luni a înfiat-o pe micuța Charlotte, o fetiță nou-născută care i-a schimbat total viața. Pentru că își dorește ce este cel mai bine pentru ea și să facă parte dintr-o familie mare și frumoasă, actrița a ales ca fetița sa să fie creștinată de unsprezece perechi de nași.

Dintr-o dorință enormă de a trăi iubirea și fericirea alături de copila sa, Crina Matei nu a postat-o până acum pe micuță deloc pe rețelele sociale. Însă, astăzi, vedeta și-a luat inima în dinți și le-a arătat tuturor ce minune frumoasă are ea acasă. Charlotte este de o frumusețe rară cu ochi albaștri și pielea de culoarea spumei laptelui.

În imaginea publicată pe contul de Instagram al vedetei, fetița apare într-un scaun special pentru mașină îmbrăcată corespunzător sezonului rece de afară.

„Fiecare călatorie a micuței mele este sigură, distractivă și confortabilă”, este o parte din mesajul scris de Crina Matei în dreptul fotografiei.

Reacție rezervată

Contactată de Click! pentru a afla mai multe detalii despre sentimentele care o încearcă, în ultimul an, de când a înfiat-o pe micuța Charlotte, actrița a fost destul de rezervată în a ne oferi detalii.

„Este prea micuță pentru a o expune în media. Nu vorbesc despre copil!”, a spus Crina Matei pentru Click!

Click spune!

Crina Matei a lucrat și lucrează în mai multe domenii, însă cele mai active meserii pe care le-a avut au fost de: profesoară, actriță, femeie de afaceri, iar acum este cântăreață. În trecut artista a jucat în mai multe pelicule printre care și serialul „La Bloc” de la ProTV, ulterior fiind și moderatoarea emisiunii „Cei mai frumoși ani”, de la Antena 1.

Mai multe