Crina Matei are o fiică pe care a botezat-o în mare secret! Iată imagini de la fabulosul eveniment

A luat prin surprindere pe toată lumea! La 50 de ani, Crina Matei a înfiat o fetiţă pe care a botezat-o la 15 octombrie, reuşind astfel să-şi împlinească visul de a fi mamă. Petrecerea a fost de vis, cea mică având o „armată” de naşi, la propriu, căci actriţa a ales 11 prieteni pentru rolul de părinţi spirituali. 

Crina Matei este una  dintre cele mai cunoscute  actrițe ale generației sale
Crina Matei este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale generației sale

De astă vară Crina Matei este în culmea fericirii, căci procesul de a înfia un copil a fost încununat cu succes. Artista a reuşit să adopte o fetiţă de numai câteva luni şi a pus la cale un botez ca în poveşti pentru cea mică. Totul ar fi rămas secret încă mult timp, dacă nu ar fi fost divulgat de unul dintre prietenii actriţei, care a fost şi el invitat la eveniment şi a dat publicităţii primele fotografii şi primele veşti despre evenimentul cu pricina. 

Atunci când a organizat botezul   fetiţei sale, Charlotte, Crina Matei   a ales 11 naşi
Atunci când a organizat botezul fetiţei sale, Charlotte, Crina Matei a ales 11 naşi

Imaginea emblematică a unui botez de vis, la superba Biserică Sf. Gheorghe Nou, de la Km. 0, acolo unde, sub auspiciile pozitive a nu mai puţin de 11 naşi, printre care şi doi preoţi - record absolut -, cu toţii îmbrăcăţi în Alb-Gold - stilul Givenchy Couture sub Alexander McQueen, micuţa Charlotte a intrat în rândul creştinilor, vegheată de minunata ei mamă - Crina Matei. A fost superb şi înălţător, unic şi spectacular. Mă înclin! Să fie fericită şi împlinită! Vegheată de un grup atât de mare şi de special de naşi. Love!”, a fost mesajul publicat pe reţelele sociale de Alin Gălăţescu. 

Atât ceremonia de botez, cât şi petrecerea care a avut loc după au fost evenimente foarte reuşite şi lăudate. Totul s-a desfăşurat într-un decor cu totul deosebit. Tot Alin Gălăţescu a continuat povestea, de data aceasta pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a fost invitat. Crina Matei nu a dorit să facă nici un fel de declaraţie pe această temă, pentru că îşi doreşte discreţie cu privire la acest subiect. 

Aici, alături de  fiica sa, Elida Elena, şi de regizoarea Chris Simion
Aici, alături de fiica sa, Elida Elena, şi de regizoarea Chris Simion

«A făcut un botez  fabulos la Pădurile Regale» 

A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gaşcă de naşi pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoţi. Predica de după a ţinut-o chiar unul dintre preoţii-naşi. Era o armată de naşi, dintre care unii chiar foarte tineri - era şi o fată de vreo 18 ani. Naşa principală a fost (fosta, n.r.) noră a lui Măgureanu, Alina (Petre, n.r.), care şi-a luat rolul extrem de în serios şi a arătat spectaculos. E o persoană de o frumuseţe remarcabilă. Inclusiv Cris Simon (regizoare, n.r.), care a fost cea mai spontană naşă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească superbă.

Charlotte şi-a găsit locul, en fanfare... A fost şi un party mare la Pădurile Regale. Crina ştie să facă la nivel mare. Inclusiv discreţia Crinei este remarcabilă. A fost un event extraordinar. Toată amploarea, locul, seriozitatea cu care a tratat fiecare naş, diversitatea naşilor, faptul că au fost şi preoţii naşi, pledoaria de la final... totul a fost absolut înălţător. Iar asta pentru Charlotte este fantastic”, a mai spus Alin Gălăţescu. 

Naşa principală  a fost Alina Petre, cu care Crina este prietenă foarte bună de mulţi ani
Naşa principală a fost Alina Petre, cu care Crina este prietenă foarte bună de mulţi ani

De vreo câţiva ani încoace, Crina Matei este extrem de secretoasă în privinţa vieţii sale personale şi a relaţiilor de iubire şi a decis să nu îşi mai expună această latură, aşa că dacă are sau nu un iubit acest lucru este ştiut doar de actriţă şi de prietenii săi apropiaţi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net