Primele poze de la nunta secretă a lui Theo Rose cu Anghel Damian! Cum a arătat mireasa în ziua cea mare: „Așa cum am visat!”

16 octombrie 2024 11:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Theo Rose (27 de ani) și Anghel Damian (33 de ani) au făcut o nuntă simplă, dar cu sens, la secret însă! A fost așa cum și-au dorit, într-o duminică de început de septembrie. Cântăreața a postat abia acum, pe rețelele de socializare, primele fotografii de la cel mai important eveniment din viața ei și a lui Anghel Damian. Theo a fost răpitoare în rochia de mireasă!

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, în septembrie. Cântăreața a postat primele fotografii! 

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, într-o duminică din luna septembrie! În cea mai importantă zi din viața lor, mirilor le-au fost alături doar familia și prietenii cei mai apropiați. 

Theo Rose, răpitoare în rochia de mireasă!

Theo și Anghel au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă. Cântăreața a postat și primele fotografii alb-negru de la cel mai important eveniment din viața lor de cuplu. 

Theo și Anghel au vrut o nuntă simplă, plină de eleganță, așa că și vestimentația mirilor a fost una în aceeași notă. 

Theo a fost răpitoare într-o rochie de mireasă simplă, albă, cu inserții de dantelă, iar Anghel a îmbrăcat și el un costum de ginere elegant, negru, fără cravată sau papion însă. 

„Așa cum am visat! Simplu și cu sens!”, a scris Theo, sub pozele de la cununia civilă, dar și de la cea religioasă, postate pe Instagram.

Theo Rose: „Ne-am cununat la primărie și la biserică”

Cântăreața a dezvăluit că vor pleca în luna de miere de abia în ianuarie anul viitor. 

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât.

Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant

Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. 

A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose, pentru cancan.ro.

Actrița și solista Theo Rose și regizorul și actorul Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022. Anul trecut, tot în vară, cei doi au devenit băieții unui băiețel superb, pe nume Sasha. 

Mai multe