#Exclusiv Click!

Prodanca a ieșit la plajă pe ponton! Vecinii au făcut ochii mari! Cum își răsfață iubita Ronald Gavril? „Sunt ultimele zile…”

26 septembrie 2024 9:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prodanca nu se mai bronzează la Dubai, ci pe ponton, la Snagov! Impresara și-a pus vecinii pe jar când a ieșit, zilele trecute, să facă plajă într-un costum minuscul, pe pontonul nou amenajat al vilei sale. Iubitul Ronald Gavril o răsfață de la depărtare cu cadouri de zeci de mii de euro. 

E cod roșu de sex-appeal la Snagov! Impresara Anamaria Prodan (51 de ani) a ieșit să facă plajă pe pontonul abia renovat din fața vilei de la Snagov. 

Lipsită de inhibiții cum o cunoaștem, Prodanca a îmbrăcat unul din costumele sale de baie foarte decoltate, din două piese, și și-a expus din plin formele de puștoaică la plajă, pe șezlong în fața casei.

Impresara, total dezinhibată, la plajă pe ponton! A fost punctul să rămână topless! 

Și cum era pe pontonul propriei vile, impresara a profitat și și-a desfăcut puțin sutienul, riscând chiar să rămână topless la o mișcare mai bruscă de pe o parte pe cealaltă. 

Așteptând cu interes pronunțarea divorțului de Laurențiu Reghecampf, impresara își omoară timpul pe acasă cu copii, mai ales că iubitul ei, boxerul Ronald Gavril este plecat în America unde se pregătește intens pentru meciul de titlu mondial cu temutul Jaime Munguia. 

„Sunt ultimele zile de plajă și mă bucur de ele acasă la mine, lângă copiii mei.

După care merg la Ronald care muncește pe brânci pentru meciul care urmează de titlu mondial”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click! 

Cum își răsfață iubita Ronald Gavril?! I-a luat colier cu diamante de aproape 50 000 de dolari!

Boxerul Ronald Gavril nu se află în acest moment lângă iubita lui, căci se pregătește intens în America, aflându-se într-un cantonament super strict pentru meciurile foarte importante pe care le va avea luna viitoare. 

Anamaria Prodan se pregătește să meargă și ea să-și susțină iubitul pentru meciul de titlul mondial cu Munguia, care va avea loc în Mexic pe stadionul central, în fața a 70 mii oameni. 

Ca să-i arate iubitei că nici măcar distanța nu îl face să o uite, Ronald Gavril a surprins-o pe impresară cu cadouri superbe, un set Cartier compus din colier și un inel cu diamante, ambele în valoare  de aproape 50.000 de dolari. 

În tot acest timp, impresara se ocupă și  de Gala „Return of The Thrill Gavril 2” , care va avea loc la Circul Metropolitan din București, pe 29 noiembrie.

„Până la meciul cu Munguia, promoția Gavril and Prodan va organiza alături de Florian Fighting Promotion o gală unică în România. O gală de box spectaculoasă, presărată de momente uluitoare cu numere de circ, basculă, zburători, muzică și un show de lumini de excepție. 

Main event este Ronald Gavril, care luptă pentru titlul mondial și co-main event Andrei Florian, tânărul care este considerat speranța boxului romanesc”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost stabilit pentru data de 9 octombrie.

Mai multe