Puya, mesaj ironic după ce Guess Who a fost prins cu substanțe interzise. Ce a spus artistul pe scena UNTOLD: „Nevasă-mea mi-a făcut...”

13 august 2024 11:07   Vedete românești

Puya a reacționat în mod ironic, la scurt timp după ce s-a vehiculat că Guess Who a fost prins cu substanțe interzise la UNTOLD 2024. Artistul a transmis un mesaj sarcastic după situația controversată în care a fost pus colegul său de breaslă.

„Mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who”

În urmă cu doar câteva zile, Guess Who a fost implicat într-un scandal de proporții. Solistul ar fi fost prins de poliție cu droguri la festivalul UNTOLD. Acest lucru se repetă a doua oară, întrucât rapperul s-a mai aflat într-o situație similar în 2023, atunci când a fost surprins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

Puya a fost prezent pe scena UNTOLD, iar la un moment dat, acesta a transmis un mesaj ironic, după incidental prin care a trecut Guess Who. Artistul susține că soția sa i-a făcut niște pantaloni fără buzunare, astfel încât să nu treacă prin aceeași situație ca a colegului său.

"Nevasta mea mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who și a zis să fiu în regulă aici. (...) Adu-mi și mie sticla aia de vin. Pot să beau? Mă gândesc că o să ajungă bețivii din nou la modă”, a precizat Puya.

Guess Who nu a oferit explicații și nu a reacționat după întregul incident

După ce a fost prins cu substanțe interzise, Guess Who a refuzat să ofere declarații cu privire la acest aspect. Ba mai mult, cântărețul nu a avut niciun fel de reacție în mediul online, acolo unde toată lumea se aștepta să ofere o explicație cu privire la cele întâmplate.

"La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă", au transmis organelle legii la momentul repectiv.

Mai multe