#Exclusiv Click!

Raluca Podea a reușit să facă pace cu rudele tatălui decedat! Câți bani a scos din buzunare ca să-și păstreze moștenirea: „Îl visez mereu pe tata!”

6 septembrie 2024 11:12   Vedete românești

După aproape doi ani de procese și scandaluri, Raluca Podea a căzut la pace cu rudele tatălui decedat. Click! a aflat cum anume a reușit blondina să-și păstreze moștenirea de la parintele său, răpus de cancer!

Raluca Podea a trăit un adevărat coșmar după ce tatăl său s-a stins din viață, răpus de cancer, în urmă cu doi ani. 

Blonda a ajuns la Poliție și apoi la tribunal cu rudele tatălui său. Mai precis, unchiul vedetei, fratele defunctului, a revendicat locuința în care a stat tatăl Ralucăi și a vrut să o lase fără moștenire.

Raluca Podea: „Le-am dat bani ca să-mi iau moștenirea întreagă, casa de la tata” 

Raluca a ajuns să facă plângere la Poliție, după ce unchiul ei a schimbat yala la casă și i-a blocat accesul în locuință.

Blondina și unchiul său și-au revendicat, ulterior, în instanță împărțirea unei curți în care erau construite două case. Numai una dintre construcții aparținea fratelui tatălui Ralucăi Podea, însă acestea vroia inclusiv casa în care a locuit tatăl Ralucăi.

După aproape doi ani de zile de drumuri la tribunal, Raluca a reușit să cadă la învoială cu unchiul său, dându-i o sumă consistentă de bani.

„În viață trebuie să mai lași de la tine ca să treci marea, vorba aceea! Ne-am împăcat, în sfârșit!

Am rezolvat! Acum aștept să-mi vină actele. Le-am dat o sumă de bani ca să-mi lase ce era al meu, de fapt. Mulți bani, dar asta e!

Acolo sunt două case, practic. Tatăl meu a avut grijă de casa lui, fratele lui de partea lui de casă nu! El vroia casa lui tata că era aranjată! Credea că i se cuvinte totul!

Ei au început acest război! Au schimbat yala, la câteva zile după ce a murit tata pentru ca eu să nu pot să mai intru acolo. 

Acum, nu, că el vrea să se mute acolo! I-am dat și bani, îi iau și pat, mobilez, ca să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru Click!

Raluca Podea (35 de ani) și-a pierdut tatăl pe 8 mai 2022, acesta fiind răpus de o boală nemiloasă, cancerul.

Blondina suferă și acum după părintele său, pe care l-a îngrijit până când și-a dat ultima suflare. 

„Eu merg des la tata, la cimitir. L-am visat mereu în perioada asta. I-am făcut și parastasul de 2 ani”, ne-a mai spus Raluca. 

Cine este Raluca Podea?

Raluca Podea ( 35 de ani) s-a lansat în show-biz ca model la rubrica „Fata de la pagina 5”. Blondina s-a căsătorit când avea doar 21 de ani și are un băiat, David, cu fostul ei soț, Gabi Podea.

Cei doi au divorțat însă, bărbatul având în prezent o relație cu o altă blondă celebră în showbiz, și anume solista trupei Sweet Kiss, Irina Pavlenco.

Raluca este o gospodină desăvârșită și a participat cu succes la mai multe concursuri de gătit, precum „Masterchef” (de la Pro TV) și „Chefi la cuțite” (de la Antena 1).

Mai multe