Raluca Podea, lăsată cu buza umflată!Care a fost decizia judecătorilor în procesul cu Brigitte Pastramă

#Exclusiv Click!

Raluca Podea a chemat-o, din nou, în instanță, pe Brigitte Pastramă, zilele trecute. Blonda a făcut recurs în procesul pentru denigrare, în care solicita daune morale în valoare de 10.000 de lei. Judecătorii au respins, însă, recursul.

Brigitte Pastramă (45 de ani) și Raluca Podea (35 de ani) au încheiat războiul!Cele două ar fi trebuit să se întâlnească marți, 12 septembrie, în instanță, după ce Raluca Podea a făcut recurs și a contestat decizia în procesul deschis soției lui Florin Pastramă pentru denigrare, în care a solicitat daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Judecătorii au respins, însă, recursul blondei.

Brigitte Păstramă: „ Am o viață fără astfel de răutăți, la Dubai!”

Brigitte Pastramă nu s-a prezentat la Curtea de Apel, vedeta fiind mutată de un an de zile împreună cu familia la Dubai, unde și-a achiziționat o casă.

Unu la mână, eu nu mai locuiesc de un an în România. Doi la mână, e un recurs împotriva unei sentințe, nu un proces împotriva mea. Nu am de ce să fiu acolo, deoarece eu am o viață fără astfel de răutăți, aici

Cred ca face procesele astea doar ca să mai apară cu ceva legat de mine în presă”, a declarat Brigitte Pastramă, în exclusivitate pentru Click!

Raluca Podea i-a intentat proces, în urmă cu doi ani de zile, actualei soții a lui Florin Pastramă. Blonda a invocat că ar fi fost defăimată și denigrată public, și a solicitat daune morale de 10 000 de lei.

Brigitte a dat-o și ea în judecată, la rândul ei, pe Podea, după ce a depus o cerere reconvențională, în care a solicitat și ea daune, tot în valoare de 10.000 de lei.

În urmă un an, judecătorii Tribunalului București au decis că amândouă ar trebui să plătească 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Prn urmare, suma în cauză a fost compensată, iar cele două nu au avut nimic de achitat una alteia.

Raluca Podea și omul de afaceri Florin Pastramă au avut o relație, care s-a încheiat în anul 2019. Florin Pastramă a cunoscut-o, ulterior, pe Brigitte, la emisiunea „Ferma” de la Pro TV, s-a îndrăgostit de ea și a luat-o imediat de soție. Cei doi se află în prezent la Dubai, unde și-au achiziționat un imobil de lux și în care s-au mutat de curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net