Brigitte a fost chemată, din nou, la tribunal, de Raluca Podea. Ce mesaj a transmis de la Dubai: „Am o viață fără răutăți!”

#Exclusiv Click!

Raluca Podea a chemat-o, din nou, în instanță, pe Brigitte Pastramă. Blonda a făcut recurs în procesul pentru denigrare, în care a cerut daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Brigitte Pastramă ( 45 de ani) și Raluca Podea (35 de ani) ar fi trebuit să se întâlnească marți, 12 septembrie, la tribunal. Podea a făcut recurs și a contestat decizia instanței, în procesul deschis soției lui Florin Pastramă pentru denigrare, în care solicita daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Procesul a durat doi ani de zile și a fost, inițial, deschis de către Raluca Podea, care a invocat că ar fi fost defăimată public, de către actuala soție a omului de afaceri Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă: „E un recurs împotriva unei sentințe, nu un proces împotriva mea”

Brigitte a dat-o și ea în judecată, la rândul ei, pe Raluca Podea, după ce a depus o cerere reconvențională, în care a solicitat și ea daune morale, tot în valoare de 10.000 de lei.

În urmă un an însă, judecătorii Tribunalului București au decis că amândouă ar trebui să plătească suma de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Suma, însă, a fost compensată, iar cele două nu au avut, de fapt, nimic de achitat una alteia.

Raluca Podea a făcut, însă, recurs, nemulțumită fiind de decizia instanței de judecată.

Mutată de un an de zile la Dubai, unde și-a achiziționat o casă, Brigitte Pastramă a explicat de ce nu a fost nevoie să se prezinte la Curtea de Apel.

Unu la mână, eu nu mai locuiesc de un an în România. Doi la mână, e un recurs împotriva unei sentințe, nu un proces împotriva mea.

Nu am de ce să fiu acolo, deoarece eu am o viață fără astfel de răutăți, aici”, a declarat Brigitte Pastramă, în exclusivitate pentru Click!

Raluca Podea și Florin Pastramă au avut în trecut o relație, care s-a încheiat, însă, în 2019. Florin Pastramă a cunoscut-o, ulterior, pe Brigitte, la emisiunea „Ferma” de la Pro TV, s-a îndrăgostit fulgerător de ea și a luat-o imediat de soție. Cei doi se află în prezent la Dubai, unde și-au achiziționat un imobil de lux.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
image
actualitate.net
image
actualitate.net