Raluca Tănase, complet transformată de operațiile estetice. Cum arată acum

24 iunie 2024 19:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Tănase aproape că a ajuns de nerecunoscut în urma nenumăratelor intervenții de înfrumusețare la care a apelat de-a lungul anilor. Fotografiile postate în ultima vreme de vedetă pe contul personal de Instagram o arată diferit cu mult față de cum arăta acum ani în urmă. 

Asumată și sinceră în privința operațiilor estetice pe care le are, fosta cântăreață a trupei Bambi, în care a activat vreme de ani de zile alături de sora sa, Denisa Tănase, nu neagă faptul că trecerea anilor și-a spus cuvântul, considerând intervențiile de înfrumusețare o necesitate. 

Raluca Tănase, de nerecunoscut în urma operațiilor estetice 

Recent, pe Instagramul său, Raluca Tănase a postat o serie de fotografii aflată fiind în vacanță, care au arătat o transformare radicală prin care a trecut vedeta. Evidente sunt intervențiile la nivelul buzelor și al nasului, dar și al bărbiei și pomeților. 

Important de menționat este faptul că printre intervențiile pentru care a optat fosta solistă, se numără: intervenții la buze, implanturi cu silicon, tatuaj sprâncene, injecții antirid cu bioplasmă, rinoplastie și lifting de bărbie.

Raluca Tănase: „E firească transformarea mea!”

În trecut, tot în urma anumitor fotografii postate în social media, Raluca Tănase a fost aspru criticată pentru intervențiile estetice pe care și le-a făcut. Oamenii lansau tot felul de comentarii răutăcioase la adresa ei, astfel că a simțit nevoie să le închidă gura cârcotașilor. 

Într-un interviu Click!, vedeta mărturisea faptul că trecerea timpului a determrinat-o să apeleze la ajutorul bisturiului și că e normal să nu mai arate ca la început. 

Astea nu sunt decât niște aberații! Nici nu mă chinui să comentez așa ceva, pentru că mă intorc în trecut și nu am de ce! Lucrurile astea nici măcar nu mai sunt de interes, sunt unii oameni care au rămas în era aceea!

E firească transformarea mea pentru că am îmbătrânit! Ce vreți? Fac 37 de ani, nu am cum să mai fiu la fel! Eu m-am lansat în show-biz la 7 ani! Ați vrea să arăt la fel? Nu e nici măcar real ce s-a spus cu intervențiile la nivelul feței!”, a declarat Raluca Tănase, în exclusivitate, pentru Click!

Mai multe