Război total între Alin Oprea și Larisa Uță. Artistul neagă că ar fi fost protagonistul unui video cu conținut sexual: „Să prezinte filmarea”

20 septembrie 2024 6:38   Vedete românești

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a răspuns categoric acuzațiilor grave făcute de fosta sa soție, Larisa Uță, în cadrul unui podcast moderat de Bursucu’. În cadrul emisiunii, Larisa a declarat că ar fi găsit dovezi ale infidelității lui Alin, inclusiv un filmuleț cu conținut sexual în care acesta ar fi implicat. Artistul a negat ferm aceste acuzații și i-a cerut public fostei soții să prezinte dovezile.

O invit pe Larisa să prezinte filmarea despre care vorbește. Știu cu certitudine că un astfel de film nu există, iar această acuzație este o fabricare totală”, a declarat Alin Oprea. Solistul a adăugat că nu se teme de o eventuală expunere publică a acestor așa-zise dovezi, deoarece el știe că nu există.

Poza cu femeia „feeling happy”

Larisa a adus în discuție și o fotografie postată pe rețelele sociale, în care apare o femeie singură, în casa lui Alin, cu descrierea „feeling happy”. Artistul a explicat că această fotografie nu dovedește nimic și că este perfect normal ca oameni să fie invitați în casă, chiar dacă partenerul nu îi cunoaște personal.

Faptul că o femeie a fost fotografiată în casa mea nu înseamnă nimic compromițător. De-a lungul timpului, și Larisa a apărut în poze alături de bărbați pe care eu nu i-am cunoscut. Nu am pus niciodată sub semnul întrebării asemenea lucruri și consider că este o reacție exagerată”, a clarificat Alin Oprea la un Show Păcătos.

De ce s-au despărțit cei doi

Alin a explicat că relația sa cu Larisa s-a încheiat în 2018, după ce a aflat despre infidelitățile ei. Decizia de separare a fost luată atunci, iar relația sa cu actuala parteneră, Medana, a început abia după aceea, într-un mod onest și transparent. Artistul a subliniat că orice insinuare despre infidelități din partea lui este o încercare de manipulare a opiniei publice.

Orice afirmație că aș fi înșelat-o pe Larisa este o ficțiune. După ce am descoperit infidelitățile ei, am luat decizia de a ne separa și am început o relație nouă doar după ce relația cu Larisa a fost încheiată în mod clar”, a conchis Alin Oprea.

Mai multe