Răzvan Fodor, adevărul despre un gest făcut des de femei. De ce a alergat-o pe Irina Fodor: „Termina, mă”

5 octombrie 2024 15:36   Vedete românești

Răzvan și Irina Fodor se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de ani buni și se pare că dragostea încă plutește în aer pentru ei. Într-un filmuleț publicat recent pe conturile lor de socializare, prezentatorii TV se tachinează mai ceva ca doi adolescenți.

„Dacă vă întrebați cine este în spatele junglei dese, este soțul meu”

Răzvan și Irina Fodor au ieșit la cumpărături, însă la final s-a lăsat cu… hohote de râs. Se pare că prezentatoarea de la „Asia Express” și-a pus soțul să „împingă la greu” căruciorul cu produsele pe care le-au cumpărat și pe deasupra l-a mai și filmat. De ce? Ca să se amuze alături de fani. Răzvan Fodor, foc și pară pe soția lui a împins prin magazin căruciorul încărcat cu câteva produse de-ale casei, însă cireașa de pe tort a reprezentat-o o gigantică plantă, care i-a acoperit fața. În spirit de glumă, cei doi au avut un dialog cât se poate de…piperat.

„Dacă vă întrebați cine este în spatele junglei dese practic, este soțul meu. Hai iubirea mea, haide, hai că ai oxigen din plin, respiră”, i-a spus Irina lui Răzvan Fodor.

„Termină, mă!”, a fost replica lui.

„Vrei să te ghidez? Grădinarul meu priceput”, a adăugat Irina Fodor, care la final a fost alergată de soțul ei.

„Eu chiar cred că femeile se distrează când ne scot la cumpărături și ne chinuie înfiorător!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Răzvan și Irina Fodor au împlinit 14 ani de la căsătorie

Luna trecută, Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă. Cu această ocazie, prezentatoarea de la „Asia Express” a scris un mesaj emoționant în mediul online, acolo unde a publicat și o fotografie din ziua cea mare.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Mai multe