Răzvan Fodor, reacție fabuloasă la sosirea Irinei Fodor de la America Express: „Mânca-ți-aș gura ta!”

19 iulie 2023 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aventura America Express s-a terminat! Cei implicați în celebrul show de televiziune au fost așteptați cu sufletul la gură de cei dragi, după cele două luni în care au fost plecați într-o călătorie memorabilă. Cel mai nerăbdător a fost simpaticul Răzvan Fodor (48 de ani). Uite cum a reacționat vedeta când soția sa, Irina, s-a întors de la America Express. Momentul i-a impresionat enorm pe fani.

Răzvan Fodor cu siguranță este mai fericit ca niciodată! După ce două luni a rămas singur acasă, frumoasa lui soție, Irina Fodor, a terminat filmările pentru America Express și s-a întors pe meleagurile românești. Prezentatorul TV a așteptat-o nerăbdător la aeroport, iar apoi a postat momentul savuros pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, reacție fabuloasă: „Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt”

După ce Irina Fodor a revenit de la America Express, unde a stat timp de două luni, ea a fost așteptată în aglomerația de la aeroport chiar de soțul ei. Răzvan Fodor a radiat de fericire și a ținut să le arate asta și fanilor, publicând un videoclip pe pagina sa personală de Instagram, mai exact la secțiunea InstaStory, declarându-se „cel mai fericit bărbat”.

„Cel mai fericit de pe Magheru! Mânca-ți-aș gura ta. Iubita mea. Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt. Mi-a venit franțuzoaica. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta”, a transmis Răzvan Fodor în videoclipul pubicat pe rețelele sociale.

Ce a făcut Răzvan cât Irina a fost plecată

În ciuda faptului că prezentatorul TV a făcut față cu brio provocărilor pe care le-a întâmpinat cât soția sa a fost plecată, acesta abia aștepta să își revadă jumătatea. 

„Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa. Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare, adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani, dar, na, trebuie să o supraveghez…

Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție”, ne declara Răzvan, cu ceva timp în urmă.

Mai multe