Recunoști actrița din imagine? Are o carieră de 60 de ani și a fost părăsită de soț pentru o liceană

20 iulie 2024 8:49   Vedete românești

După numai 4 ani de căsnicie, faimoasa actriță Ioana Bulcă a fost părăsită de soțul ei, Szobi Cseh, pentru o liceeană. Artista a avut o viață dificilă, chiar mai tumultuoasă decât filmele în care a jucat de-a lungul anilor. Iar totul a început cu căsătoria ei eșuată cu Szobi Cseh.

Cariera plină de succes a Ioanei Bulcă s-a întins de-a lungul a 60 de ani, iar în această perioadă ea s-a transformat în una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din țara noastră. Talentul Ioanei Bulcă era evident încă din tinerețea actriței, iar atunci când Victor Iliu și-a dat seama ce viitor strălucit poate avea în față tânăra de numai 18 ani și jumătate, regizorul i-a oferit rolul vieții ei. „Asta-i Ana lui Slavici”, a spus acesta.

Cu toate acestea, în ciuda carierei incredibile de care s-a bucurat, viața personală a actriței a fost una tumultoasă, iar printre cele mai dificile momente prin care a trecut au fost cei 4 ani de căsnicie alături de cascadorul Szobi Cseh.

„Nu puteam să fac nimic”

„Hoața aia mică de Ioana Bulcă m-a ales pe mine. Ne-am împrietenit, deși avea un copil de 5 ani. Iar eu n-aveam nici 30 de ani”. Am cunoscut-o la filmările pentru “Mihai Viteazu”, era foarte în vogă atunci. Se lansase cu “Moara cu noroc”. În film, ea o juca pe Doamna Stanca”, povestea Szobi Cseh.

„După trei ani, m-am însurat. Și am stat împreună încă trei… Eu eram un provincial nepriceput cu femeile. M-am dus pentru 60 de minute la ea, și a durat șase ani ca să scap. Din șase ani cât am fost căsătoriți, am stat doar vreo trei împreună, fiindcă fugeam încontinuu, era egocentristă, geloasă, nu puteam să fac nimic”, a mai spunea acesta, în cadrul unui interviu. În plus, Szobi Cseh mai mărturisea că singura femeie pe care a iubit-o era soția lui de la acea vreme.

Ioana Bulcă a jucat în nenumărate filme apreciate în țara noastră, cum ar fi „Discipolul diavolului”, „Tartuffe”, ori chiar și „Bădăranii”.

Mai multe