Recunoști artista din imagini? Una dintre cele mai iubite vedete din România trăiește astăzi un moment special: „Scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere”

26 octombrie 2024 8:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Corina Chiriac împlinește astăzi 75 de ani. Pentru a marca momentul, îndrăgita artistă a publicat o serie de imagini rare din copilăria sa. Fotografiile au făcut furori în rândul fanilor, iar majoritatea au rămas uimiți să o vadă pe vremea când era doar o fetiță.

Corina Chiriac a deschis sertarul cu amintiri de ziua ei e naștere

Corina Chiriac a răsfoit cufărul cu amintiri, chiar de ziua ei de naștere. Artista, în vârstă de 75 de ani a publicat mai multe imagini de pe vremea când era copil și și-a amintit cu nostalgie de tinerețea ei. În imagini apar părinții ei, nașa de botez, dar și alți membrii ai familiei sale. Puțini știu că la naștere a primit numele de Angela, de la sora tatălui ei, care a botezat-o. De asemenea, doamna muzicii românești a mai postat o fotografie cu casa părintească.

„Pentru ziua mea, Partea 1. Dragii mei care urmăriți vreodată paginile mele, vă mulțumesc anticipat pentru vizionare ! Grație micii mele echipe de colaboratori, voi fi prezentă, şi chiar dacă anul ăsta nu sunt acasă de ziua mea, bagajul îmi este veşnic plin de amintiri frumoase. De-a lungul anilor, am facut curat, iertînd şi aruncînd o grămadă de balast...E o tehnică posibilă şi importantă pe care o voi prezenta cîndva-undeva ! Asa că scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere”, a scris artist ape pagina ei de Facebook.

„Ce să fac, la vârsta mea ești vorbăreț”

Corina Chiriac le-a urat „La mulți ani” și colegilor săi de televiziune, Niculae Furdui Iancu și Chelemen Eugen. Interpreta a mărturisit că va apărea alături de cei doi la România TV, cu ocazia Ediției festive de Crăciun. Mai mult, cântăreața și-a adus aminte de perioada în care a fost în America, pe vremea când era în floarea vârstei.

Ziua mea, partea 8 si Deocamdată ultima! Felicitări celor care au supraviețuit postărilor mele! Ce să fac, la "vîrsta mea" eşti vorbăreț! Încă odată "LA MULȚI ANI " sărbătoriților şi nouă tuturor , Mulțumesc Anticipat pentru urări şi...pe curînd”, a mai scris Corina Chiriac pe rețelele de socializare.

Trucurile la care apelează Corina Chiriac pentru a se menține mereu în formă

Corina Chiriac are câteva trucuri de frumusețe la care apelează de mai mult timp. Vedeta urmează anumite rețete și leacuri băbești care o ajută să aibă un ten impecabil, în ciuda vârstei. De asemenea, doamna muzicii românești are grijă și de silueta ei. 

„Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, a declarat ea. 

Mai multe