Rona Hartner a scăpat de cancer pentru a doua oară. Ce se întâmplă cu cariera ei: „Am o vocație nouă”

4 octombrie 2023 18:20   Vedete românești

Rona Hartner, care a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier, a reușit în urmă în mai puțin de o lună de zile să învingă această boală cruntă pentru a doua oară. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru acest lucru și se simte pregătită să facă schimbări în carieră. 

În cel mai recent interviu pe care l-a oferit presei, artista stabilită de ani de zile în Franța s-a arătat mai fericită ca niciodată. Și-a dovedit atât ei, cât și celorlalți că este o adevărată luptătoare. În prezent se bucură de viață și se gândește la noile schimbări în carieră pe care le are de făcut. 

Rona Hartner: „Am stat cuminte și am așteptat”

În fața bolii toți ne punem speranța vindecării în mâinile lui Dumnezeu. Asta a făcut și Rona, care nicio secundă nu și-a pierdut speranța în El. Astfel, în mai puțin de o lună de zile a scăpat de toate metastazele, după ce îi fusese pus pentru a doua oară diagnosticul: cancer. 

„Sunt pe malul mării, sunt bine. Mi-am revenit. Dumnezeu e mare. A făcut un miracol în viața mea. Mi-a făcut… în nici măcar o lună, să dispară toate metastazele, tot cancerul, tot. A dat cu ele de pământ! A fost războiul lui, nu al meu. Nu am avut sentimentul că a trebuit să mă lupt cu cineva. Am stat cuminte și am așteptat. Și așa a fost…”, a mărturisit artista, într-un interviu viva.ro

Vedeta, totul despre noua schimbare în carieră 

Ajutorul divin primit de Rona Hartner a ajutat-o să conștientizeze faptul că Dumnezeu este mai important decât orice, motiv pentru care a decis să cânte și să vorbească despre El.

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect. De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune.”, a mai spus Rona, pentru sursa amintită. 

Mai multe