#Exclusiv Click!

Roxana Blagu, adevărul despre operațiile estetice: „Mi-am băgat mult botox și devenisem mască!” De ce a luat decizia să-și taie sânii?

28 octombrie 2024 13:45   Vedete românești

La 39 de ani, Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, este în formă maximă! Cântăreața, care este mamă a doi copii, recunoaște că nu a ezitat, însă, să apeleze la intervenții estetice, atunci când a simțit nevoia. Iată ce mărturisiri a făcut frumoasa solistă, pentru Click!

Roxana Blagu (39 de ani) are două nașteri la activ, însă fosta solistă de la trupa Trident are un trup fără cusur. 

Roxana Blagu (39 de ani) are două nașteri la activ, însă fosta solistă de la trupa Trident are un trup fără cusur. Prezentă zilele trecute la lansarea unei clinici de obstretică-ginecologie, solista ne-a mărturisit de ce a fost nevoie să apeleze la medicul estetician, în mai multe rânduri. 

Roxana Blagu, operație la sâni și la abdomen după două nașteri

De departe, cea mai importantă intervenție estetică la care Roxana a apelat până acum a fost ajustarea sânilor, dar și a abdomenului.

După ce l-a adus pe lume pe băiețelui ei, Sasha, în urmă cu patru ani, Roxana și-a micșorat sânii, pentru că aceștia se lăsaseră foarte mult. Tot atunci, vedeta a mai suferit și o intervenție la nivelul abdomenului. Soțul, avocatul Andrei Badiu, nu a fost de acord ca solista să-și micșoreze sânii, însă a fost pus în fața faptului împlinit. 

„Mi-am făcut o micșorare la sâni acum trei ani. Erau prea mari și se lăsaseră după două sarcini. Îmi doream să fie mai mici și la locul lor. 

Era o dorință veche, de vreo 13 ani. Până când am găsit doctorul în care să am încredere și să mă las total pe mâna lui a durat ceva pentru că nu mai făcusem nimic de genul ăsta și mi-era teamă, nu de durere ci de anestezia totală.

Nu am silicon. Mi-a micșorat sânul meu, mi-a tăiat din glandă și din piele, și l-a poziționat acolo unde trebuia.

Soțul, când m-a auzit prima dată, nu prea a fost de acord, după care a zis: <<ok, cum vrei tu!>> Dar, am făcut operația când el era plecat din țară. Nu am vrut să mă vadă în momente de chin, dar nu m-a durut”, a declarat Roxana, pentru Click!

„Înainte îmi făceam prea mult botox”

Artista nu se sfiește se recunoască că, în ultima vreme, a apelat și la injecțiile cu botox, care însă i-au „pietrificat” fața. 

„Am perioade în care mă uit în trecut la fața mea în poze. Eu înainte îmi făceam mult botox și nu mă mișcam efectiv, eram mască. Eram și eu la început și nu mă analizam prea bine. 

Acum, sunt mai pe natural. Dar, nu știu, peste câțiva ani când o să mi lase toate, apelez la orice!”, a mai spus Roxana, pentru Click!

Roxana Blagu s-a căsătorit pe pandemie cu avocatul Andrei Badiu

Roxana Blagu (39 de ani), fosta solistă a trupei Trident, se iubește de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al ex-știristei Oana Frigescu. Cei doi au fiecare câte o fetiță din fostele mariaje.

Din păcate, Roxana Blagu nu ține legătura cu fiica ei de 11 ani, pentru că fostul soț a câștigat custodia micuței Oana ( în vârstă acum de 16 ani) în instanță. 

Roxana și Andrei Badiu au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha care s-a născut, acum patru ani, în plină pandemie de coronavirus. Ei s-au căsătorit religios chiar după venirea pe lume a bebelușului lor. Cei doi au organizat, în aceeași zi, și botezul băiețelului lor.

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Mai multe