Roxana Blagu ex-Trident a împlinit 39 de ani! Cum și-a serbat artista ziua de naștere

#Exclusiv Click!

Roxana Blagu a împlinit ieri 39 de ani! Așa că a fost sărbătorită de soțul său, Andrei Badiu și fiul lor, Sasha precum și de prieteni apropiați cum se poate mai frumos timp de două zile. Contactată de Click!, fosta cântăreață din trupa ex-Trident ne-a mărtusit ce final și început de săptămână frumos a avut.

„Mi-am petrecut ziua de naștere acasă cu familia, însă în weekend am ieșit cu gașca mea de prietene la un restaurant! Cred ca apropiații mă cunosc destul de bine că am o pasiune pentru genți, așa ca anul acesta am primit câteva genți, încălțăminte, parfumuri, multe flori, însă cel mai mult m-au impresionat mesajele primite…Sunt o norocoasă, am alături oameni care mă iubesc și mă apreciază … apreciez fiecare gând bun transmis”, a spus Roxana Blagu pentru Click!

O vedetă credincioasă

Roxana Blagu ne-a mai mărturisit și faptul că fără Dumnezeu nu se poate face nimic în viață așa că în această perioadă a ales, atunci când poate, să țină post:

„Țin post negru vinerea și cred mult în puterea gândului, încerc să fiu un om bun, curat pe interior. Mă rog ca orice persoană care crede în Dumnezeu”.

De asemenea, Roxana ne-a mai spus și cum reușește să se mențină mereu într-o formă de zile mari:

„Fac sport, fac pilates, încerc să am o dietă echilibrată, uneori fac tratamente corporale. Eu cred că și postul negru mă ajută mult în ceea ce privește menținea kilogramelor pe care le am pentru că uneori țin și câte 3 zile de post negru”.

Click! spune

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net