Care este ritualul Roxanei Blagu de îngrijire, ex-Trident, în prag de primăvară! Vedeta ne-a spus totul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Blagu (37 de ani), fosta componentă de la trupa Trident, este o mămică de invidiat. Mama a doi copii, o fată de 15 ani și un băiețel de aproape patru anișori, pe nume Sasha, are mereu grijă de felul în care arată. Prin urmare, reporterii Click! i-au aflat secretele de înfrumusețare.

Primăvara ne bate la ușă, așa că majoritatea doamnelor și domnișoarelor acordă o importanță mai mare aspectului fizic. Printre acestea se numără și Roxana Blagu, care este mereu într-o formă de invidiat.

„Îmi place să am grijă de mine, recunosc asta. De exemplu, pentru ten am o rutină de la care nu mă abat dimineața, dar nici seara. Ziua, de exemplu, pe lângă serumurile și cremele pe care le folosesc, nu ratez SPF-ul, fie că ies sau nu din casă, fie că e iarnă sau vară, cred că este secretul numărul 1 pentru a ne menține tenul tânăr.

De asemenea, pot spune și faptul că masajul facial este foarte important, care poate fi făcut acasă fără a fi costisitor. Plus că frecventez saloanele de beauty (înfrumusețare – n.r) pentru că îmi place să testez ce este nou în domeniu, dar cred că putem avea grijă de noi acasă fără a cheltui prea mulți bani”, a spus Roxana Blagu, pentru Click!

Stil de viață sănătos

Șatena ne-a mai mărturisit și faptul că are un stil de viață foarte sănătos, deoarece este atentă, pe cât posibil, să aibă o alimentație echilibrată, iar mersul la sală să devină o obișnuință:

„În ceea ce privește corpul, merg la pilates și beau apă. Nu cred că este un alt secret pentru a te menține în formă și să fii și sănătoasă”, ne-a mai spus aceasta.

Click! spune

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net