De ce nu mai merge Roxana Blagu la solar? „M-am umplut de pete! E periculos!”

#Exclusiv Click!

Roxana Blagu, una dintre fostele soliste de la trupa Trident, avertizează asupra riscurilor bronzării pielii, la solar. Vedeta și-a dorit un ten mai măsliniu, însă, din păcate, a ajuns să se umple de pete inestetice, de care a scăpat cu greu.

Roxana Blagu a mers mult timp la solar, din dorința de a se bronza uniform și de a avea o piele ca de ciocolată. Din păcate, vedeta a ajuns să se confrunte cu probleme dermatologice mari, având în vedere că s-a umplut de pete inestetice.

A reușit să scape, până la urmă, cu greu, de ele, prin noi intervenții și tratamente la medicul dermatolog.

Roxana Blagu: „Am făcut unele prostii, vroiam să fiu bronzată ca toate femeile”

Eu am un ritual de îngrijire a tenului. Diminea și seara, da, am un ritual special, ca să zic așa. Este momentul meu în oglindă, îmi curăț tenul, mă dau cu creme, seruri, și bineînțeles, în fiecare zi, folosesc SPF. E sfânt!

Asta am învățat de doi ani, până atunci îmi doream să fiu bronzată, închisă la ten. Am făcut unele prostii, vroiam să fiu bronzată ca toate femeile. Aveam obsesia asta. E periculos! Am tot fost la solar și mi-au apărut niște pete pe față inestetice pe care m-am chinuit să le scot cu greu, dar am reușit.

Bine că n-am avut probleme, gen cancer de piele, Doamne ferește! Pur și simplu, mi-au apărut niște pete care se vedeau destul de tare. Mi-am dorit să le elimin cumva. Mi-am făcut to felul de tratamente și pe la saloane”, ne-a mărturisit fosta solistă „Trident”.

Bronzatul la solar vine la pachet cu o serie de riscuri / Sursa: Facebook
Bronzatul la solar vine la pachet cu o serie de riscuri / Sursa: Facebook

Bronzatul la solar, riscuri şi beneficii

Riscurile pe care le prezintă expunerea la solar sunt similare cu cele ale expunerii la soare. Expunerea la radiații UV de orice fel (soare, surse artificiale) poate duce la: îmbătrânire prematură, leziuni ale ochilor, reacţii alergice, poate modifica ADN-ul celular, lucru ce favorizează cancerul de piele.

Solarul ajută, în schimb, la remedierea problemelor pielii (acnee, neurodermită, psoriazis). Lumina UV atenuează tulburările legate de menopauză și de irigare sanguină. Razele UV activează eliberarea de neurohormoni și declanșează, după șase ședințe de expunere, realizate în 3 săptămâni, modificări psihologice pozitive, traduse printr-o reală stare de bine.

Roxana Blagu s-a căsătorit cu avocatul Andrei Badiu

Roxana Blagu (37 de ani), fosta solistă a trupei Trident, se iubește de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al ex-știristei Oana Frigescu. Cei doi au, fiecare, câte o fetiță din fostele mariaje.

Din păcate, Roxana Blagu nu ține legătura cu fiica ei de mai bine nouă ani, pentru că fostul soț a câștigat custodia micuței Oana ( în vârstă acum de 14 ani), în instanță. Roxana și Andrei Badiu au devenit și ei părinții unui băiețel pe nume Sasha, care s-a născut, acum doi ani și jumătate, în plină pandemie de coronavirus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net