Roxana Blagu, Sărbători Pascale departe de casă. Ce a făcut fosta componentă a trupei Trident: „A fost primul an în care...”

#Exclusiv Click!

Roxana  Blagu (39 de ani) are o familie frumoasă! Arista este căsătorită cu avocatul, Andrei Badiu, din 2017, după șase ani de iubire. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Sasha pe care îl adoră. Așa că atunci când au timp liber aleg să petreacă împreună doar cu prichindelul lor.

De această dată, Roxana Blagu alături de familia sa au ales să petreacă Sărbătorile Pascale într-o altă țară unde s-au bucurat de clipe de calitate împreună. Aceștia s-au putut deconeta de la problemele de zi cu zi după plimbările lungi pe care au ales să le facă.

„A fost primul an în care am făcut Paștele în altă țară! Am fost plecați în Santorini cu finii și prietenii noștri! Bineînțeles și cu Sasha (fiul său – n.r)! A fost o experiență frumoasă să fim în Grecia de Paște, însă prefer acasă…Sărbătorile parcă nu sunt sărbători dacă nu sunt alături de toată familia acasă”, a spus Roxana Blagu pentru Click!

Copil răsfățat

Pentru Roxana și soțul ei, Andrei Badiu, fiul lor de patru anișori, Sasha, este lumina ochilor din cap. Așa că iepurașul nu a uitat să treacă și pe la el, anul acesta, având în vedere că a fost cuminte.

„Iepurașul a venit la Sasha cu jucării, iar pentru mine el este important! Faptul că putem fi împreună e cel mai important lucru, asta consider eu eșența vieții”, a conchis pentru Click!, Roxana Blagu.

Click! spune

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net