Roxana Ciuhulescu, urmărită toată copilăria de înălțimea ei. Ce jigniri a fost nevoită să îndure

1 octombrie 2024 16:09   Vedete românești

Roxana Ciuhulescu este considerată, de departe, una dintre cele mai înalte vedete feminine din showbiz-ul românesc. Înălțimea sa de 1,92 m a venit la pachet atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje, despre care aceasta a vorbit recent. Aceasta a mărturisit și faptul că în prezent colaborează cu Cătălin Botezatu pe plan profesional.

Fosta vedetă PRO TV a mărturisit că măsoară 1,92 m, lungimea picioarelor sale fiind de 1.22m. Roxana Ciuhulescu provine dintr-o familie de sportivi, de aici și constituția sa. A iubit sportul și l-a practicat încă din copilărie, ajutând-o să scape de toate complexele sale. 

Roxana Ciuhulescu: „Eram foarte complexată” 

Prin intermediul unei postări pe Instagram, fosta prezentatoare „ProMotor”, de la PRO TV, a mărturisit că înălțimea sa a fost motivul pentru care se simțea complexată în copilărie. Crescând și devenind o femeie în toată firea, Roxana Ciuhulescu a învățat să se accepte și să se simtă bine în pielea ei. 

„Foarte multă lume știe că sunt o femeie foarte înaltă. Măsor 1,92 m, iar picioarele mele 1.22 m, provin dintr-o familie de sportivi, părinții mei au jucat baschet. Când am fost copil eram foarte complexată, însă sportul de performanță m-a ajutat să rup toate barierele mentale. Chiar dacă sunt atât de înaltă, port și tocuri și mă simt extraordinar în pielea mea. Cea mai mare problemă a mea sunt hainele, cu greu găsesc ceva care să mi se potrivească.”, a fost dezvăluirea făcută de Roxana Ciuhulescu.

„Sunt un model indirect pentru colecțiile lui de rochii glamour”

Singura persoană care o poate îmbrăca pe vedetă este celebrul designer Cătălin Botezatu, care creează rochiile potrivite pentru ea. Roxana Ciuhulescu a făcut și o mărturisire de zile mari: a fost model în cadrul unui show al lui Cătălin Botezatu.

„Cătălin Botezatu este designerul la care întotdeauna mi-am găsit rochii pe măsură, este probabil singurul designer care produce rochii atât de lungi și le ador 🥰. Și ca un secret, am fost cândva și model, am prezentat moda într-unele dintre cele mai importante fashion show-uri by Cătălin Botezatu, încă de la 16 ani. De atunci, povestea noastră a mers mai departe și iată, ca și astăzi, sunt un model indirect pentru colecțiile lui de rochii glamour. Mulțumesc, Cătălin! Prietenia noastră valorează mai mult decât o mie de cuvinte.” - a mai scris aceasta. 

Mai multe